ΕΠΟ: Πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ στον Γκαγκάτση για τις δηλώσεις του στη «Δίκη» του Open

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΕΠΟ: Πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ στον Γκαγκάτση για τις δηλώσεις του στη «Δίκη» του Open

Χρηματικό πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ αποφάσισε να επιβάλλει στον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την τελευταία συνεδρίασή της.

Σε σύγχυση ο Μάκης Γκαγκάτσης: «Ήθελαν να χυθεί αίμα στην Τούμπα» (vid)

Το πρόστιμο επιβλήθηκε μετά από πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στον Γκαγκάτση μετά από δηλώσεις του στην εκπομπή «Δίκη» στο Open.

Η κλήση σε απολογία του στελέχους του «Δικεφάλου του Βορρά» έγινε με βάση το άρθρο περί δυσμενών κρίσεων.

Μερικές από τις δηλώσεις Γκαγκάτση:

«Ο Αυγενάκης να το πω ξεκάθαρα, με εντολή Μαρινάκη θέλει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, είναι εντολοδόχος του. Θα πρέπει επίσημα η κυβέρνηση να πάρει θέση. Παίρνει εντολές από τον Μαρινάκη, φυσικά και μπορώ να το δικαιολογήσω πως προσκάλεσε τους Big4 και μετά πήρε μία τέτοια απόφαση. Εφόσον λειτουργεί ως υπάλληλος του ήταν τεχνητό και τίποτα άλλο. Είναι επικίνδυνος για την εθνική συνοχή της χώρας. Είναι η ντροπή της Ελλάδας, ντροπή της Κρήτης, ντροπή του Ηρακλείου. Είναι ντροπή που εκπροσωπεί αυτή την Κυβέρνηση.

Όπως φαίνεται με την απόφαση του κ. Αυγενάκη, θεωρούν πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Οι αντιδράσεις θα είναι πρωτόγνωρες. Δεν έχουν συμβεί ξανά στα χρονικά. Ο κ. Αυγενάκης υποκινεί την βία με τις κινήσεις του και την σημερινή απόφαση με τα διορισθέντα μέλη της ΕΕΑ. Το θέμα είναι εθνικό, ο Αυγενάκης είναι ανθέλληνας, εντολοδόχος του Μαρινάκη».