Επαφή Αυγενάκη-Κικίλια: Σκέψεις αναβολής της 26ης αγωνιστικής λόγω κορονοϊού

Σκέψεις για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών το Σαββατοκύριακο (29/2-1/3) ή ακόμα και αναβολή της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League κάνει το υφυπουργείο αθλητισμού.

Επαφή Αυγενάκη-Κικίλια: Σκέψεις αναβολής της 26ης αγωνιστικής λόγω κορονοϊού

Μετά την αναβολή όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι πολύ πιθανή και η αναβολή της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League-και όχι μόνο.

Το ενδεχόμενο αυτό συζητήθηκε στην επικοινωνία που είχαν οι Λευτέρης Αυγενάκης και Βασίλης Κικίλιας με αφορμή τα απανωτά κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα.

Στο υφυπουργείο αθλητισμού υπάρχει η σκέψη για την διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, είτε ακόμα και για αναβολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στη γειτονική Ιταλία αναβλήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιρικοί αγώνες την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς κόσμο όπως και το σημερινό της Πέμπτης (27/2) μεταξύ της Ιντερ και της Λουντογκόρετς για το Europa League.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σαββατοκύριακο υπάρχει κανονική αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα, ενώ την Τρίτη (3/3) υπάρχει και το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Euroleague στο ΣΕΦ.