Παναθηναϊκός: Συνάντηση Ρόκα - Χρήστου Δώνη

Έγινε σήμερα (25/2) το ραντεβού του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, με τον Χρήστο Δώνη. Θέμα της συζήτησης ήταν φυσικά η ανανέωση συμβολαίου του μέσου των «πράσινων» αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία.

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Ρόκα - Χρήστου Δώνη

Έγινε σήμερα (25/2) το ραντεβού του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, με τον Χρήστο Δώνη. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν για την επέκταση του συμβολαίου του Έλληνα μέσου που τελειώνει το καλοκαίρι.

Η πρόταση που κατατέθηκε αφορά διετές ή τριετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, που θα φτάνουν με τα μπόνους λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ το χρόνο (το τρέχον συμβόλαιο του Δώνη είναι της τάξης των 180.000 ευρώ τον χρόνο).

Ο Χρήστος Δώνης εξέφρασε προβληματισμό για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά και με τον πατέρα του και το μέλλον του στην ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς έχει εμπλακεί και το όνομα του μέσου των «πράσινων».

Ο Δώνης ζήτησε χρειάζεται χρόνο, θα δει τι άλλες προτάσεις θα υπάρξουν και εν συνεχεία θα αποφασίσει για το εάν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι.