«Τι κάνει στην Ελλάδα ο Τσιμίκας;»

Η αυθόρμητη ατάκα για τον Τσιμίκα από έναν Πορτογάλο δημοσιογράφο που βρέθηκε στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

«Τι κάνει στην Ελλάδα ο Τσιμίκας;»

Εκτός από ξένους «κατασκόπους» είχε και ξένους δημοσιογράφους στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Ήταν απολύτως φυσιολογικό να τραβήξει αρκετά βλέμματα, καθώς επρόκειτο για μία «μάχη» κορυφής και συν τοις άλλοις το συγκεκριμένο ματς αποτελεί πλέον ένα από τα «hot» παιχνίδια που προκαλούν το ενδιαφέρον του διεθνή Τύπου.

Ειδικά στην Πορτογαλία έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας των Πέδρο Μαρτίνς και Άμπελ Φερέιρα στους δύο πάγκους.

Το βράδυ της Κυριακής (23/2) λοιπόν, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας ένας Πορτογάλος δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε και κάποιες ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου και στους δύο προπονητές με αφορμή το πορτογαλικό χρώμα που έχει εδώ και χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα. Εκείνο που διαπιστώθηκε στις απαντήσεις που έδωσαν, ήταν ο αμοιβαίος σεβασμός και η υπόκλιση του ενός προπονητή στον άλλον.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος το χάρηκε το ματς με την ψυχή του. Ένταση υπάρχει και στο Μπενφίκα – Πόρτο ή στο Σπόρτινγκ – Μπενφίκα, αλλά αυτό που συμβαίνει στα παιχνίδια Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ δεν έχει προηγούμενο!

Μετά το τέλος του ματς ρωτήθηκε για το τι του έκανε εντύπωση και ποιους παίκτες ξεχώρισε. Μίλησε σχεδόν για όλους τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αξίζει να αναφέρουμε όμως ότι για τον Τσιμίκα είπε «τι κάνει στην Ελλάδα ο Τσιμίκας και δεν παίζει κάπου αλλού;».

Όταν του εξηγήσαμε ότι η Νάπολι ήταν αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να τον κάνει δικό της τον χειμώνα, είπε πώς "δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση". Θεωρεί ότι ο Τσιμίκας είναι πλέον πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα!