Ο Κούγιας διαψεύδει για τα περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ με Πανατωλικό και Βόλο!

O Aλέξης Κούγιας έκανε διευκρινιστική δήλωση για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με Βόλο, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Κούγιας διαψεύδει για τα περί πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ με Πανατωλικό και Βόλο!

Με δελτίο Τύπου, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ουδέποτε ανέφερε πως έχει συμβόλαια μεταβίβασης μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού, όπως νωρίτερα είχε καταθέσει στον Αθλητικό Δικαστή κατά την εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Κούγιας στην εκδίκαση ΠΑΟΚ – Ξάνθης: «Στην ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ και ο Βόλος»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Αλέξη Κούγια:

«Ενημερώθηκα μετ’ εκπλήξεως ότι διάφορες ιστοσελίδες αναπαράγουν την είδηση ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης της πολυιδιοκτησίας Ξάνθης-ΠΑΟΚ ανέφερα ότι έχω στην κατοχή μου συμβόλαια, που αποδεικνύουν ότι τρεις ακόμα ομάδες και συγκεκριμένα ο Βόλος, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκουν στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαψεύδω κατηγορηματικώς τη συγκεκριμένη είδηση.

Ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω στη διάθεσή μου συμβόλαια για τη μεταβίβαση των μετοχών του Βόλου και του Παναιτωλικού.

Μίλησα μόνο για δύο συμβόλαια, τα οποία αφορούσαν στη μεταβίβαση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στις 27/02/2015, στον Γιάννη Αυδή, συνέταιρο και αντιπρόσωπο του Πολυχρόνη Συγγελίδη, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε πωλήσει ένα ακίνητο στον Ιβάν Σαββίδη.

Επίσης, ανέφερα ότι υποπτεύομαι την ΠΑΕ Βόλος, λόγω των πολλών δανεικών και των συμπεριφορών του Αχιλλέα Μπέου και το μόνο το οποίο ανέφερα ήταν όσα ανέφερε στην εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου.

Όλα αυτά τα είπα επιχειρηματολογώντας για τις επιπτώσεις της πολυιδιοκτησίας στον υγιή ανταγωνισμό, που πρέπει να υπάρχει στο ποδόσφαιρο»