«Σέλτικ και Ολυμπιακός για Ερνάντεζ»

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Χαλ απασχολεί τους Πειραιώτες, αλλά δυνατά στο κόλπο έχουν μπει και οι «πράσινοι».

«Σέλτικ και Ολυμπιακός για Ερνάντεζ»

Το όνομα του Αμπέλ Ερνάντεζ έχει μπει για τα καλά στη ζωή του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος φορ της Χαλ φέρεται να έχει προταθεί στους Πειραιώτες, αλλά πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Νέο δημοσίευμα στην Αγγλία αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος ωστόσο δεν παίζει μόνος του.

Σύμφωνα με τους Άγγλους για τον Αμπέλ Ερνάντεζ ενδιαφέρεται πολύ ζεστά η Σέλτικ. Η ομάδα της Σκωτίας τον έχει ψηλά στη λίστα της και όπως αναφέρουν οι Βρετανοί ελπίζει πως ο ποδοσφαιριστής θα θελήσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

«Η Σέλτικ έχει να αντιμετωπίσει το σοβαρό ενδιαφέρον του Έλληνα γίγαντα, του Ολυμπιακού», αναφέρει το δημοσίευμα. Συνεχίζοντας τονίζεται πως ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για να φέρει νέους ποδοσφαιριστές για την επιθετική του γραμμή ο Ερνάντεζ είναι μία επιλογή που απασχολεί πολύ σοβαρά. Η ομάδα της Σκωτίας θέλει να αποκτήσει τον Ουρουγουανό, ο οποίος είναι ελεύθερος, προκειμένου να επενδύσει περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση άλλων θέσεων της.