Super League 1: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα!

Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (23/2, 19:30, LIVE στο fosonline.gr) δεσπόζει στο πρόγραμμα της Κυριακής για την 25η αγωνιστική της Super League 1. Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ - ΟΦΗ, ντέρμπι ουραγών το Παναιτωλικός - Πανιώνιος.

Super League 1: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα!

Ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ξεχωρίζει φυσικά η μεγάλη μάχη κορυφής στην Τούμπα, με τον δεύτερο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο στο +2 Ολυμπιακό (19:30, LIVE στο fosonline.gr). Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα αγωνιστεί χωρίς τους Ζαμπά και Κρεσπό. Αντίθετα, οι Πειραιώτες που θέλουν το διπλό για να ξεφύγουν στο +5 θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Σουντανί, αλλά και τους Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα, Μορ, που έμειναν εκτός αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς

Την ίδια ώρα (19:30) στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ, σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει τον Μπάρκα που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, τους τραυματίες Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι, τους τιμωρημένους Σβάρνα, Βράνιες και τον Γιακουμάκη, με τον νεαρό Λάτσι να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή. Ο Γιώργος Σίμος από την άλλη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού οι Μαρινάκης και Νέιρα συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Νωρίτερα (17:15) διεξάγονται δύο ακόμα αναμετρήσεις, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται την Ξάνθη και τον Βόλο την ΑΕΛ. Στο Περιστέρι, οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί τους και θα αγωνιστούν τους τιμωρημένους Βέλλιο, Γούτα και τους τραυματίες Κιβρακίδη, Κατράνη. Η ομάδα του Γιώργο Παράσχου παρατάσσεται χωρίς τις γνωστές απουσίες των Μαλεζά και Ντίρεσταμ.

Στο Βόλο η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Λύρατζη, Μάντζη και τον Οικονόμου. Οι «βυσσινί» από την άλλη δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Μιλοσάβλιεβιτς, τους τραυματίες Μασούρα, Αλί Γκαζάλ, όπως επίσης και τους επίσης και οι Γκοϊκοβιτς, Στάνκοβτς, Φιλίπ, Γκόλιας, Λουφάκης, Πινακάς.

Η αυλαία της ημέρας (23/2, 15:00) ανοίγει στο Αγρίνιο με ένα «τελικό» παραμονής μεταξύ Παναιτωλικού και Πανιώνιου. Η ομάδα του Μάκη Χάβου με νίκη θα παραμείνει πάνω από τους «κυανέρυθρους», ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τους ακροχρόνια τραυματίες Αριγίμπι, Λουσέρο, Παρρά και Γιαννιώτη, με τους Ντίας και Λιάβα να μπαίνουν στην αποστολή. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους θα επιχειρήσουν να βάλουν «φωτιά» στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς τον τραυματία Μιλόγεβιτς, αλλά με τον Παπανικολάου να επιστρέφει κανονικά στην αποστολή.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 22/2
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1
Λαμία - Άρης Θεσσαλονίκης 2-2

Κυριακή 23/2
15:00 Παναιτωλικός - Πανιώνιος
17:15 Ατρόμητος - Ξάνθη
17:15 Βόλος - ΑΕΛ
19:30 ΑΕΚ - ΟΦΗ
19:30 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ