ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το μοναδικό δίλημμα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Πανέτοιμος για τη μεγάλη μάχη με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να προβληματίζεται μόνο για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Το μοναδικό δίλημμα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Μετά το ματς με την Άρσεναλ ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ δεν είναι τελικός. Παρά τα όσα είπαν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Πορτογάλος έχει διαφορετική άποψη, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό το ματς δεν θα κρίνει τίποτα. Πιο πολύ είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας και γοήτρου, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως είναι και αδιάφορο.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Χωρίς τρεις επιθετικούς η «ερυθρόλευκη» αποστολή για Τούμπα

Ούτε αδιάφορο είναι, ούτε τελικός είναι. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς όπως κι άλλα που έχει δώσει ο Ολυμπιακός το οποίο όμως δεν κάνει καλό στην ομάδα του Πειραιά να παίρνει τον χαρακτήρα του ματς δίχως αύριο. Αυτό επιχείρησε να το βγάλει από το μυαλό των παικτών του ο Πέδρο Μαρτίνς, διότι δεν υπάρχει και λόγος να φορτωθούν με επιπλέον άγχος και πίεση.

Αυτό είναι το σκεπτικό του Μαρτίνς χωρίς να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξε στην Τούμπα για τη νίκη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο κόουτς σε όλα τα ματς η ομάδα του παίζει για τη νίκη και αυτό θα κάνει και την Κυριακή το βράδυ. Το είπε και στους παίκτες του την Παρασκευή. «Πάμε στην Τούμπα να παίξουμε για τη νίκη», ήταν τα λόγια του.

Τι είπε ο Μαρτίνς για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ

Όσον αφορά στην ενδεκάδα παρά τα όσα ακούγονται ότι μπορεί να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς μόνο ένα δίλημμα φαίνεται να έχει. Αυτό αφορά στην κορυφή της επίθεσης με τη σκέψη του να είναι ότι ίσως πρέπει να βάλει από την αρχή τον Χασάν και να κρατήσει στον πάγκο τον Ελ Αραμπί. Σε αυτή τη σκέψη έχει μπει λόγω της κόπωσης που έχει ο Μαροκινός από την προσπάθεια κόντρα στην Άρσεναλ. Την τελική του απόφαση για τον μοναδικό προωθημένο θα την πάρει την Κυριακή το πρωί.

Κατά τα άλλα ο Μαρτίνς δεν έχει κάνει καμία δοκιμή στην προπόνηση του Σαββάτου. Όλες αυτές τις ημέρες η ομάδα του Πειραιά πιο πολύ συντήρηση έκανε παρά προπόνηση. Όλα δείχνουν ότι σε σχέση με τους έντεκα που έπαιξαν κατά της Άρσεναλ δεν θα υπάρχει αλλαγή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός και στην Τούμπα θα πάει με Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα. Τριάδα στα χαφ τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά και στα άκρα της επίθεσης Μασούρα και Βαλμπουενά.