Η Φιορεντίνα θέλει τον Βούκοβιτς

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Σέρβος στόπερ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «Βιόλα».

Η Φιορεντίνα θέλει τον Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ελλάς Βερόνα, η οποία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να μείνει στη Serie A και την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να κρατήσει και ενεργοποιήσει και την οψιόν αγοράς που υπάρχει για τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό.

Από τη στιγμή που η Βερόνα δεν έχει τη δυνατότητα να τον κρατήσει ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Ολυμπιακό με την παραμονή του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ να είναι εξαιρετικά αμφίβολη και αβέβαιη.

Πριν λίγες ημέρες στη Σερβία υπήρχαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ερυθρός Αστέρας κοιτούσε την περίπτωση του και επιθυμούσε τον επαναπατρισμό του. Στο Βελιγράδι δεν το κρύβουν πως θα ήθελαν πίσω τον «Βούκο». Δεν φαίνεται, ωστόσο, να είναι και τόσο απλή περίπτωση, αν κρίνουμε και από τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί στην Ιταλία. Μία από αυτές θέλει τη Φιορεντίνα να τον έχει στο… στόχαστρο της.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb.com το όνομα του Γιάγκος Βούκοβις φιγουράρει σε περίοπτη θέση στη λίστα των «Βιόλα». Εκτός από τη Φιορεντίνα και η Τζένοα με την Ουντινέζε φέρεται να έχουν στα υπόψη τους τον Βούκοβιτς.