Γρηγορίου σε Δετσαρίδη: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε»

Στα γραφεία του αθλητικού δικαστή της Super League όπου εκδικάστηκε η υπόθεση του μετοχολογίου της Ξάνθης ο Πανιώνιος με τους νομικούς του Χάρη Γρηγορίου και Δόξα Τσαγκαράκη ζήτησε τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας. Μάλιστα προς το τέλος της εκδίκασης ανέβηκαν οι τόνοι με τον Γρηγορίου να λέει στον Δετσαρίδη (νομικός ΠΑΕ Ξάνθη) «εσείς να δείτε πως θα πέσετε...».

Γρηγορίου σε Δετσαρίδη: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε»

Στα γραφεία του αθλητικού δικαστή της Super League όπου εκδικάστηκε η υπόθεση του μετοχολογίου της Ξάνθης, ο Πανιώνιος με τους νομικούς του Χάρη Γρηγορίου και Δόξα Τσαγκαράκη ζήτησε τον υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας.

Η νομικός του Πανιωνίου κα. Τσαγκαράκη είπε: «Το έννομο συμφέρον μας είναι βαθμολογικό. Προσδοκούμε να επιβληθούν κυρώσεις και να υποβιβαστεί η Ξάνθη. Η απαξία της συγκεκριμένης παράβασης ενισχύεται και από το γεγονός ότι το Δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής της».

Γρηγορίου, δικηγόρος Πανιωνίου: «Η ένσταση παραγραφής από την Ξάνθη δεν ισχύει. Όταν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό, εκείνο τον χρόνο, υποβλήθηκε αίτημα από αλλοδαπό, και όπως την πήρε την άδεια, εξαφανίστηκε.

Τι έπρεπε να θεωρήσει η ΕΕΑ, ότι αυτό ήταν το νέο μετοχολόγιο; Η ΕΕΑ κινείται παράλληλα με την αδειοδότηση της ΕΠΟ. για να ξέρουν οι οφειλέτες και οι δανειστές ποιοι έχουν τις ομάδες και τον προϋπολογισμό και τα στοιχεία τους.

Χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής, από γενέσεως του συνεταιρισμού, καμία ομάδα δεν μπορεί να παίξει. Είναι πολύ σοβαρό το αδίκημα για αυτό κρίθηκε βαρεία παράβαση. Βαρεία παράβαση δεν είναι του Πανιωνίου που χρωστάει εγνωσμένους φόρους. Την ίδια ώρα που έδωσε άδεια στην insports, θα μπορούσε να δώσει άλλες πέντε άδειες. Δεν θα μπορούσε η ΕΕΑ να παρακολουθήσει τη διαδικασία στη συνέχεια. Συμφωνούμε με σκεπτικό επιτροπής, εδώ πέρα είναι μια διεγνωσμένη παράβαση»

Για το αν θα μπει στην ουσία η Επιτροπή, ο κ. Γρηγορίου είπε: «Ζητάμε τις ποινές του παραρτήματος»

Μάρκου, πρόεδρος: «Αν πάμε στο παράρτημα α του πειθαρχικού κώδικα όμως, λέει ότι πρέπει να μπούμε στην ουσία»

Γρηγορίου, νομικός Πανιωνίου: «Εγώ λέει ότι υποχρεούστε σε μία απλή διαπίστωση»

Γρηγορίου, νομικός Πανιωνίου: «Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να έχει δίκιο και να ζητάει αναβολή για τα υπομνήματα».

Δετσαρίδης, νομικός Ξάνθης: «Φοβάστε ότι θα βγει η προσωρινή διαταγή; Εσείς πέφτετε ούτως η αλλιώς»

Γρηγορίου, νομικός Πανιωνίου: «Εσείς να δείτε πως θα πέσετε»