Το ποσό που «δένει» Παναθηναϊκό - Δώνη και πληρώνει όποιος χαλάσει τον... γάμο

Προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι γίνονται στον Παναθηναϊκό μετά τις χθεσινές (20/2) δηλώσεις του Γιώργου Δώνη.

Το ποσό που «δένει» Παναθηναϊκό - Δώνη και πληρώνει όποιος χαλάσει τον... γάμο

Μετά από μια μέρα μεγάλης έντασης και όσα ακολούθησαν με τις τοποθετήσεις του Γιώργου Δώνη στην συνδρομητική τηλεόραση και τις αιχμές που άφησε κατά της διοίκησης και του Τσάβι Ρόκα, ξημέρωσε μία μέρα πιο ήρεμη στον Παναθηναϊκό. Γίνεται άλλωστε μια συντονισμένη προσπάθεια από όλες τις πλευρές να πέσουν οι τόνοι, καθώς υπάρχει και το ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα το Σάββατο (22/2).

Ο Δώνης σήμερα το πρωί πήγε κανονικά στο Κορωπί, προπόνησε την ομάδα και θα ανακοινώσει και την αποστολή. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο 50χρονος τεχνικός θα είναι κανονικά αύριο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το τι θα ακολουθήσει από εκεί και πέρα, είναι κάτι που βρίσκεται στον αέρα, καθώς είναι ξεκάθαρο πως θα πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή σε όλα τα προβλήματα και τα επίπεδα, για να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αυτό που προβληματίζει τις δύο πλευρές είναι το συμβόλαιο που υπάρχει. Από τη μία δεν υπάρχει καμία σκέψης παραίτησης από τον Δώνη, καθώς στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2018, έχει μπει δεσμευτικός όρος ότι σε περίπτωση παραίτησης θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα 50% του εναπομείναντος ποσό του συμβολαίου του. Αυτό σημαίνει ότι αν παραιτηθεί θα πρέπει να καταβάλει αυτή τη στιγμή 600.000 ευρώ. Αντίθετα αν ο Παναθηναϊκός τον απολύσει είναι υποχρεωμένος να του δώσει το ίδιο ποσό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το πως θα πορευτούν οι δύο πλευρές θα αποφασιστεί μόνο όταν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, κάτι που είναι ανοικτό αν θα γίνει μετά τον αγώνα με τον Αστέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ