Στην Αθήνα ο Στεργιάκης

Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του 19χρονου γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. 

Στην Αθήνα ο Στεργιάκης

Το πρωί της Πέμπτης (10/5) ο Αντώνης Στεργιάκης έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη βουλγαρική ομάδα και τον Στεργιάκη, επομένως, απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στα 800.000 ευρώ ανέρχεται περίπου το ποσό που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει.

Ο 19χρονος πορτιέρο τη φετινή χρονιά σημείωσε 26 συμμετοχές (22 στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο) με τη φανέλα της Σλάβια. Το βράδυ της Τετάρτης κατέκτησε με την πρώην πια ομάδα του το κύπελλο Βουλγαρίας, ωστόσο δεν αγωνίστηκε για ευνόητους λόγους, καθώς είχε συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό.

Ο άλλοτε παίκτης του Άρη και της Θύελλας Φιλώτα ανήκει στη Σλάβια από το 2015 και την περσινή σεζόν πραγματοποίησε τις πρώτες του συμμετοχές με την ανδρική ομάδα (8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο). Φέτος κέρδισε φανέλα βασικού σε ηλικία 19 ετών!

Με την Εθνική ομάδα Νέων έχει σημειώσει τέσσερις συμμετοχές. Μία τον Νοέμβριο του 2017 απέναντι στο Γιβραλτάρ, μία τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στην Τσεχία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro U19, αλλά έχει αγωνιστεί ακόμα και σε δύο φιλικά με Λετονία - Τσεχία.