ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προστατευτικό δίχτυ σε όλη την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ, όπως και στο περσινό ματς με τον Ολυμπιακό, θα τοποθετήσει δίχτυ ασφαλείας σε όλες τις θύρες της Τούμπας στο ματς της Κυριακής (23/2, 19.30).

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προστατευτικό δίχτυ σε όλη την Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Τρίτη (18/2) για την απόφασή της να βάλει δίχτυ σε όλες τις θύρες της Τούμπας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να μην πέσει ούτε… καρφίτσα στον αγωνιστικό χώρο.

Να θυμίσουμε ότι και πέρσι το ίδιο είχαν πράξει οι «ασπρόμαυροι», μετά τα όσα είχαν συμβεί τον Φεβρουάριο του 2018 με το ρολό χαρτί που είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ποτέ το παιχνίδι και ο Ολυμπιακός να κερδίσει με 3-0 α.α.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Θεσσαλονικείς, ενημέρωσαν τους εκπροσώπους της Αστυνομίας ότι θέλουν να συνεισφέρουν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι όλοι οι οπαδοί που θα κάτσουν στις εξέδρες, θα περάσουν από εξονυχιστικούς ελέγχους όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από τους ανθρώπους σεκιούριτι που θα βάλει ο ΠΑΟΚ.

Επίσης, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε ότι τις επόμενες μέρες θα εκδώσει και ανακοίνωση – μήνυμα προς τους φιλάθλους για να προστατεύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας