ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/2) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του επερχόμενου αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας, στην οποία έδωσαν το «παρών» η Εισαγγελία, οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, όπως και οι Super League, ΔΕΑΒ, Διεύθυνση Αθλητικής Βίας και Πυροσβεστική.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και το «παρών» έδωσαν επίσης ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, αλλά και ο ανώτατος αθλητικός Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, και ο υπεύθυνος ασφαλείας Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας Νίκος Συντιχάκης. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της Super League, της ΔΕΑΒ, της Πυροσβεστικής και της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας.

Στόχος των Εισαγγελέων ήταν η εξασφάλιση της τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στο απόλυτο, ενώ από τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ ζητήθηκε να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και άπαντες να συμβάλλουν στο να υπάρχει όσο το δυνατό ήρεμο κλίμα. Παράλληλα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην άφιξη των αποστολών των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας.