Παναθηναϊκός: Ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός θα συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Γιώργο Βαγιαννίδη για να συζητήσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Παναθηναϊκός: Ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με Βαγιαννίδη

Στο ευρύ κοινό ο Γιώργος Βαγιαννίδης «παρουσιάστηκε» με κάθε... επισημότητα το μεσημέρι της Κυριακής (16/2, 15:00) στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό, όπου πραγματοποίησε στο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στη Super League 1 κι «έλαμψε» μεμιάς (ως δεξιός εξτρέμ, αν και η φυσική θέση του είναι μπακ) με γκολ και ασίστ στο πρώτο ημίχρονο.

Για τους... παροικούντες στην ακαδημία του «τριφυλλιού», ωστόσο, το εντυπωσιακό ντεμπούτο του 18χρονου άσου δεν ήταν κάτι απρόσμενο, αφού άπαντες γνωρίζουν πολύ καλά τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του «μικρού», τις οποίες καταθέτει εδώ και 9 χρόνια, ως μέλος όλων των ηλικιακών γκρουπ των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού (εντάχθηκε το 2011 από τον Αίαντα Παλλήνης), φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα.

Ο 18χρονος άσος αναμένεται να έχει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με την ομάδα για να συζητηθεί το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι «είναι το σπίτι του».