«Αυτές είναι οι απαιτήσεις της Μπάγερν για Σαραγόσα, θέλει να μείνει Ισπανία ο παίκτης»
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, παρουσίασε το ρεπορτάζ του σχετικά με την περίπτωση του Μπράιαν Σαραγόσα.

Ο Μπράιαν Σαραγόσα είναι ένας παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, όπως είναι κατανοητό, είναι μια τρομερά δύσκολη περίπτωση, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν, πάντως τις πιθανότητές τους.
Όμως, σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Ματέο Μορέτο, προτεραιότητα του Σαραγόσα είναι η παραμονή στην Ισπανία. Αναλυτικά, τονίζει ότι Θέλτα και Μπάγερν βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις για τον Ισπανό εξτρέμ, με τους Βαυαρούς να έχουν ορίσει τιμή παραχώρησης.
Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει αλλάξει γνώμη για τον Μίγια
Συγκεκριμένα, μπορούν να δεχθούν δανεισμό του παίκτη για την επόμενη σεζόν με 2 εκατομμύρια ευρώ και υποχρεωτική αγορά με 12-15 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2026. Στο κόλπο φέρεται να μπαίνει και η Μπόρνμουθ αλλά, όπως προείπαμε, προτεραιότητα του Σαραγόσα είναι η παραμονή στην πατρίδα του.