Ολυμπιακός: Βρήκαν χημεία Βαλμπουενά-Χασάν

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δημιουργεί, ο Αχμέντ Χασάν σκοράρει και ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και ενόψει Τούμπας.

Ολυμπιακός: Βρήκαν χημεία Βαλμπουενά-Χασάν

Ο μισός και πλέον Ολυμπιακός είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Γάλλος έχει… τρελάνει τις στατιστικές, αφού στο ματς με τον Πανιώνιο μοίρασε την 18η ασίστ του για τη φετινή σεζόν.

Μέχρι τώρα ο 35χρονος άσος έδειχνε να έχει βρει χημεία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ένα άγγισμα του ήταν αρκετό για να σκοράρει ο Μαροκινός επιθετικός. Πολύ γρήγορα, όμως, ο Γάλλος φαίνεται πως βρήκε χημεία και με τον Αχμέντ Χασάν.

Στο Περιστέρι ο Αιγύπτιος του υποδεικνύει που θέλει τη μπάλα κι εκείνος τη στέλνει συστημένη για να γίνει το 0-1 και να πάρει ο Ολυμπιακός ένα καθοριστικό διπλό. Με τη Λαμία ο Χασάν μετά από κόρνερ του Γάλλου έβαλε στα δίχτυα και τους αντιπάλους του για το 1-0. Σειρά είχε το ματς με τον Πανιώνιο. Ο Ματιέ βρήκε τον Χασάν και αυτός με ωραία κίνηση έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Τρία γκολ από τον Αιγύπτιο στην επιστροφή του με την ερυθρόλευκη φανέλα και τα τρία προήλθαν από τα πόδια του Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δυο τους βρήκαν χημεία και ο Πέδρο Μαρτίνς αισθάνεται δικαιωμένος για την επιμονή του να γυρίσει ο Αχμέντ Χασάν.

Το σημαντικό, όμως, για τον Ολυμπιακό είναι πως αυτή τη στιγμή έχει «καυτό» τον Ματιέ Βαλμπουενά. Σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή που οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τα ματς με την Άρσεναλ και τον ΠΑΟΚ ο Γάλλος δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.