Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1: Nτεμπούτο-όνειρο για Βαγιαννίδη (vid-highlights)

Ο 18χρονος Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε ντεμπούτο με ένα γκολ και μια ασίστ στη νίκη 3-1 του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1: Nτεμπούτο-όνειρο για Βαγιαννίδη (vid-highlights)

Ντεμπούτο-όνειρο έκανε ο 18χρονος Γιώργος Βαγιαννίδης στον Παναθηναϊκό καθώς στον αγώνα με τον Παναιτωλικό σημείωσε ένα γκολ κι έδωσε μια ασίστ συνεισφέροντας τα μέγιστα στη νίκη με 3-1.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Τα γκολ των Βαγιανίδη και Ζαχίντ για το 2-0 (vid)

Ο Βαγιαννίδης ξεκίνησε στη θέση του δεξιού χαφ και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23΄με κοντινή προβολή. Στο 40΄τροφοδότησε τον Γκαγιάς Ζαχίντ κι αυτός με ωραίο ελιγμό και ακόμη καλύτερο τελείωσε σημείωσε το 2-0.

Δείτε εδώ το 3-0 από τον Μακέντα

Ήταν ένα γκολ βάλσαμο για τον Παναθηναϊκό που στο 38΄είδε το χάρο με τα μάτια του όταν ο Διούδης έσωσε την εστία του στο τετ α τετ με τον Μουνιέ.

Με την έναρξη της επανάληψης (48΄) ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με σόλο μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μαλή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μακέντα κι έκανε το 3-0.

Κι όμως το ματς ξεκίνησε στραβά για τους πράσινους καθώς στο 3΄ τραυματίστηκε ο Κολοβέτσιος (που έπαιζε στη θέση του τιμωρημένου Σένκεφελντ) κι έγινε αλλαγή με τον Νούνες.

Δείτε τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός εδώ

Ο Κολοβέτσιος έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο θα υποβληθεί σε μαγνητική. Εκφράζονται φόβοι πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Mετά το 3-0 ο Παναθηναϊκός κατέβασε ταχύτητα στην επίθεση και περιορίστηκε στο να προστατεύσει το σκορ. Δεν τα κατάφερε καθώς στο 91΄ο Ντάουντα με κεφαλιά μείωσε σε 3-1.

Mε τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός σταθεροποιήθηκε στη 4η θέση και κλεφτοκοιτάζει την 3η στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-1

Σκόρερ: 23΄Βαγιαννίδης, 40΄Ζαχίντ, 48΄πεν Μακέντα - 91΄Ντάουντα

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Kάρτες: Δώνης - Μαλής, Ντάλσιο

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος (6΄Νούνες), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Δώνης, Κουρμπέλης (79΄Νάγκι), Χατζηγιοβάννης, Βαγιαννίδης (60΄Αγιούμπ), Ζαχίντ, Μακέντα.


Παναιτωλικός (Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας, Μαλής, Σιέστεντ, Κέβιν, Ταχάρ, Ντάλσιο, Ρόσα (72΄Φυτόπουλος), Άλβαρες (59΄Μπιάι), Μουνιέ (58΄Ντουάρτε), Ντάουντα