Δήμαρχος Μαδρίτης για Άλβαρες: «Δεν θέλω να ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βάζει γκολ»!
Ο Δήμαρχος της Μαδρίτης, Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα, μίλησε για τον Χουλιάν Άλβαρεζ, λέγοντας πως θα ήθελε να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.
Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ακόμα συζητιέται η υπόθεση του Χουλιάν Άλβαρεζ, που θέλει να αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα.
Ο δήμαρχος της Μαδρίτης και φίλος των «ροχιμπλάνκος», Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ-Αλμέιδα, πήρε και αυτός θέση στο θέμα, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για τη στάση του Αργεντίνου επιθετικού απέναντι στην ομάδα του.
Πρόσθεσε ακόμα ότι ο Άλβαρεζ μπορεί να αφήσει πίσω του την υπόθεση, αφού δείξει στον αγωνιστικό χώρο τον παλιό του εαυτό.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ως φίλαθλος της Ατλέτικο, απογοητεύτηκα, το παραδέχομαι. Δεν μου άρεσαν αυτά που είπε και, κυρίως, δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο τα είπε. Θέλω όμως να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι από εκείνους που απαιτούν μια συγγνώμη από αυτόν. Δεν θέλω να ζητήσει συγγνώμη, θέλω να βάζει γκολ! Κι αν βάζει γκολ και παίζει καλά, πιστεύω ότι όλοι θα ξεχάσουμε τι συνέβη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πρέπει να τον στηρίξουμε και να σταθούμε στο πλευρό του. Αν χρειαστεί να ζητηθούν ευθύνες, αυτό μπορεί να γίνει στο τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, αυτό που προέχει είναι η ομάδα. Γι’ αυτό λέω ότι, κατά τη γνώμη μου, ο τρόπος για να ζητήσει κανείς συγγνώμη δεν είναι με λόγια, αλλά αποδεικνύοντάς το μέσα στο γήπεδο», τόνισε.