Φορτούνης: «Πατάω καλά, είμαι απόλυτα έτοιμος!»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και MVP της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, Κώστας Φορτούνης, δήλωσε πανέτοιμος για τα απαιτητικά ματς που ακολουθούν.

Φορτούνης: «Πατάω καλά, είμαι απόλυτα έτοιμος!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φορτούνη στα κανάλια Novasports:

«Μετά τον τραυματισμό μου είχα πολύ χρόνο να δουλέψω για να γίνω καλά. Έκανα καλή αποκατάσταση. Με βοήθησαν όλοι. Πατάω καλά και χαίρομαι που επέστρεψα και στα γκολ και στις καλές εμφανίσεις για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό που χρειάζομαι τώρα είναι μόνο αγώνες. Όσο περνάει ο καιρός βρίσκω καλύτερα τα πατήματά μου. Πλέον χρειάζομαι παιχνίδια στα πόδια μου.

Σκόραρε ο Φορτούνης για πρώτη φορά από τον Απρίλη

Για κάθε προπονητή όταν έχει ποιοτικούς παίκτες μπορεί να παίξει και πολλά συστήματα και να τους βάλει σε πολλές θέσεις στην επίθεση. Χαίρομαι να παίζω με τους συμπαίκτες μου. Εννοείται ότι είμαι έτοιμος και για τα απαιτητικά παιχνίδια. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Είμαι απόλυτα έτοιμος.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Κορυφαίος των κορυφαίων ο Φορτούνης - Η κριτική των παικτών

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον μικρό Νικηφόρο. Χαιρόμαστε που είναι καλά και ευχόμαστε να είναι υγιής και να έρχεται να μας παρακολουθεί.

Στις αρχές όταν μπήκα στις προπονήσεις σκεφτόμουν την κάθε κίνηση. Όσο περνούσαν οι μέρες ήμουν καλύτερα. Πλέον δεν το σκέφτομαι καθόλου. Εγώ μπήκα πιο νωρίς απ’ ότι έπρεπε. Έγινε καλό χειρουργείο και αποκατάσταση και πλέον είμαι καλά.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0: Υπόθεση 9 (πρώτων) λεπτών! (vid)

Έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Βαλμπουενά. Είναι πολύ καλός παίκτης και μας βοηθάει. Όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε και καλύτερα. Είναι παράδειγμα για όλους. Όταν βλέπεις έναν παίκτη που έχει κερδίσει τα πάντα είναι τρομερό να βλέπεις να κάνει τάκλιν. Όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε σ’ ένα σύστημα. Με τη σωστή τακτική μπορούν να συνυπάρχουν κάνοντας ότι ζητάει ο προπονητής.

Ήταν ένα ωραίο γκολ. ¨Έγινε μια ωραία αλλαγή και όταν μπήκα στην περιοχή έκανα μια κοφτή ντρίπλα. Εκεί έχει πλεονέκτημα ο επιθετικός γιατί δεν μπορεί να τον αγγίζει ο αμυντικός. Σούταρα και σκόραρα. Θυμάμαι το παιχνίδι στο Λονδίνο που είχα σκοράρει από κόρνερ. Μακάρι να το ξανακάνω.

Μίλησα με τον Σουντανί. Επειδή το έχει ξαναπεράσει ξέρει πώς να αντεπεξέλθει. Είναι δυνατός και θα γυρίσει γρήγορα. Το λέει η καρδιά του».