Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Κορυφαίος των κορυφαίων ο Φορτούνης - Η κριτική των παικτών

Ενα Φορτούνης να τον πιεις στο ποτήρι, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Περισσότερες από 100 επαφές με τη μπάλα είχε ο αρχηγός του Θρύλου, ο οποίος έδειξε να επιστρέφει για τα καλά! Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Κορυφαίος των κορυφαίων ο Φορτούνης - Η κριτική των παικτών

ΣΑ: Όσο κι αν ακούγεται περίεργο σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός το «καθάρισε» από το 9’, ο Πορτογάλος γκολκίπερ στάθηκε στο ύψος του σε μια-δυο φάσεις που δημιούργησε ο Πανιώνιος.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Ξεκίνησε ως δεξί μπακ και έβγαλε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι του που δεν μας είχε δείξει έως τώρα. Πέρα από τις ωραίες του σέντρες και τις... εφορμήσεις του, είχε και καλά κοψίματα σε Αραμπούλι και Καμαρά Στο δεύτερο 45λεπτο με την αλλαγή συστήματος έπαιξε όλη την πλευρά. Από τους καλύτερους του αγώνα κυρίως με την εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 4-0: Τα highlights της αναμέτρησης

ΣΙΣΕ: Ιδιαίτερα προβλήματα δεν αντιμετώπισε. Στο μεταξύ πάλι θα μπορούσε να σκοράρει, όπως είχε κάνει και πριν από τρεις μέρες στον προημιτελικό με την Λαμία.

ΜΠΑ: Είναι ένας κοντρολαρισμένος αμυντικός και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Και σήμερα όποτε χρειάστηκε, φώναξε «παρών». Μία από τις καλύτερές του στιγμές στο 23’ όταν με φοβερό τάκλιν αυτοθυσίας έκοψε τον Γρίβα.

ΓΚΑΣΠΑΡ: Χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο αριστερού μπακ και στο δεύτερο μέρος σε ρόλο αριστερού φουλ μπακ. Δεν ήταν κακός ο Πορτογάλος, αλλά αν τον συγκρίνουμε με τον Ραντζέλοβιτς, τότε μπορούμε να πούμε ότι ο μεν Σέρβος ήταν πιο δραστήριος στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο πιο δραστήριος ο Γκασπάρ.

Super League 1: Πάει πρωτοπόρος στην Τούμπα ο Ολυμπιακός (βαθμολογία)

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Έτρεξε σε ακόμα ένα ματς αρκετά χιλιόμετρα, αλλά του έλειψε σήμερα το γκολ! Δύο φορές βρέθηκε κοντά στο να σκοράρει.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχε αρκετές καλές στιγμές, αλλά από τη στιγμή που ο Μαρτίνς σκοπεύει να κατεβάσει 4-3-3 στο ματς με την Άρσεναλ, έσπευσε να τον αντικαταστήσει. Ορθώς έπραξε...

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Σκόραρε με μία κίνηση αλά... Φορτούνη και σε γενικές γραμμές όσο περνούσε η ώρα, τα «χορευτικά» που έκανε ξεσήκωνε την ερυθρόλευκη εξέδρα. «Χορευτικά» που ήταν ουσιώδη και όχι μόνο για τον κόσμο. Έχει κάνει πολύ μεγάλο ματς! Δικαιολογημένα ο κορυφαίος του αγώνα...

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έκανε τη δουλειά του στο πρώτο ημίχρονο και βγήκε άρον-άρον στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ του Χασάν, ενώ θα μπορούσε να έχει κι άλλη μία ασίστ, αλλά ο Ελ Αραμπί σημάδεψε το δοκάρι. Από τους κορυφαίους ξανά.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0: Υπόθεση 9 (πρώτων) λεπτών! (vid)

ΧΑΣΑΝ: Είχε ένα γκολ, είχε ένα δοκάρι και ακόμα δύο – τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει. Ο Αιγύπτιος όσο παίρνει παιχνίδια, ολοένα και περισσότερο αποκτάει αυτοπεποίθηση. Αν και δεν είναι στο 100%, απέδειξε για ακόμη μία φορά το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε δύο γκολ, θα μπορούσε να πετύχει άλλο ένα αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στο δοκάρι. Για ακόμη μία φορά ήταν υπέροχος, όμως, έπρεπε να αντικατασταθεί, γιατί ακολουθούν η Άρσεναλ και ο ΠΑΟΚ.

ΑΒΡΑΑΜ: Μπήκε στο 46’ αντί του Βαλμπουενά και έπαιξε λίμπερο στην τριάδα που έβαλε ο Μαρτίνς στην άμυνα. Είχε κάποια καλά κοψίματα, αλλά κυρίως έβγαλε την απαιτούμενη ορμή και τον απαιτούμενο τσαμπουκά παρότι το ματς είχε τελειώσει από το 9’.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο 56’ μπήκε αντί του Ελ Αραμπί. Επανεφανίστηκε μετά από καιρό, με τον Λάζαρο να έχει συμμετοχή σε αρκετές προϋποθέσεις που δημιουργήθηκαν για γκολ. Το σημαντικό είναι ότι πήρε χρόνο συμμετοχής.

ΚΑΦΟΥ: Στο 62’ μπήκε αντί του Καμαρά και αυτό που έδειξε για ακόμη μία φορά, είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη που δεν θα κάνει περιττές κινήσεις. Είναι ένα καλό «εργαλείο».