ΑΕΚ: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη

Τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αντιμετωπίζει αύριο (16/2) η ΑΕΚ και ο Μάσιμο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις αγωνιστικές υπηρεσίες αρκετών ποδοσφαιριστών του. Αναλυτικά η αποστολή της «Ένωσης». 

ΑΕΚ: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Άρη

Την προετοιμασία της για το αυριανό (16/2) ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Super League 1 ολοκλήρωσε η ΑΕΚ και ο τεχνικός της «Ένωσης» Μάσιμο Καρέρα γνωστοποίησε την αποστολή γα την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή δεν δίνει το παρών ο Τσιγκρίνσκι ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε εκτός για το παιχνίδι με τους «κίτρινους», όπως επίσης εκτός έμεινε και ο Γαλανόπουλος που έκοψε τα ράμματα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Στα πλάνα του Ιταλού προπονητή δεν βρίσκονται επίσης οι Σιμόες, Λόπες και οι ανέτοιμοι Ολιβέρια, Μπότος και Λάτσι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο και Χριστόπουλος.