ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Με γκολάρα και... (βουβό) VAR (highlights)

Ο ΠΑΟΚ με τα γκολ των Λημνιού και Ντόουγκλας στο πρώτο ημίχρονο νίκησε 2-1 την ΑΕΛ που έχει πολλά παράπονα από τον Σέρβο διαιτητή Γιοβάνοβιτς και το VAR

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2: Με γκολάρα και... (βουβό) VAR (highlights)

Με το «διπλό» έφυγε από την Λάρισα ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-1 της ΑΕΛ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Λημνιού (14’) και το τέρμα του Ντόουγκλας (45’), ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ηλιάδη (67’).

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Λημνιού για το 0-1 (vid)

Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα μπήκε από την αρχή με προφανή στόχο να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφερε στο 14΄ με τον Λημνιό να πλασάρει υποδειγματικά μετά την κεφαλιά-πάσα του Άκπομ. Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε κάποια... μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο τρεις καλές φάσεις (όχι κλασική ευκαιρία) στην περιοχή του Ζίφκοβιτς, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Ηλιάδη για το 1-2 (vid)

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα έμπαιναν στ΄ αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντοουγκλας Αουγκούστο με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή «κάρφωσε» τη μπάλα στο «παράθυρο» του Κρίστινσον που ήταν αδύνατο να αντιδράσει (2-0).

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Ηλιάδη για το 1-2 (vid)

Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο το δεύτερο μέρος, απείλησε με τον Πέλκα στο 56΄ (κεφαλιά στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού), αλλά από μία «στημένη φάση» οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξαναμπούν... από το πουθενά στο ματς.

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: Το καταφανέστατο χέρι-πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ, που αρνήθηκε και με VAR ο διαιτητής (vid)

Ο Ηλιάδης στο ντεμπούτο του με την φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, κατάφερε στο 66΄ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή να μειώσει σε 1-2 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Τα highlights της αναμέτρησης

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-2

Σκόρερ: 67΄ Ηλιάδης - 14΄Λημνιός, 67΄Ντόουγκλας Αουγκούστο

Διαιτητής: Σρντιάν Γιοβάνοβιτς (Σερβία)

Κάρτες: Παπάζογλου, Μάρκοβιτς - Ίνγκασον

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Γκαζάλ (45΄+1 Ηλιάδης), Μάρκοβιτς, Μόρας, Μούζεκ, Μπάλλας, Σετσέροβιτς, Ασούμπρε, Τόρζε, Βινίσιους (77΄ Πίνακας), Παπάζογλου.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Λημνιός, Λάμπρου (85΄ Ροντρίγκο), Πέλκας (62΄ Ελ Καντουρί), Άκπομ (76΄ Σφιντέρσκι).