Τα δεδομένα για τους στόπερ του Ολυμπιακού

Τι συμβαίνει με τους κεντρικούς αμυντικούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Όλοι μπορούν να φέρουν προτάσεις και να φύγουν.

Τα δεδομένα για τους στόπερ του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για αλλαγές, αλλά όχι για ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Βέβαια, το αν θα γίνει «λίφτινγκ» ή όχι θα φανεί στην πορεία. Κι αυτό, γιατί θα εξαρτηθεί από το αν θα έρθουν προτάσεις στον Ολυμπιακό.

Η μοναδική που είχε φτάσει για στόπερ των «ερυθρολεύκων» ήταν τον περασμένο χειμώνα για τον Σισέ. Την είχε κάνει η Μπενφίκα και φημολογείται ότι ήταν κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Οι Πειραιώτες την είχαν απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες.

Από την Πορτογαλία προκύπτει ότι δεν πρόκειται οι Λουζιτανοί να παρατήσουν την υπόθεση του Αφρικανού στόπερ και πώς αναμένεται να ξαναχτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, γνωρίζοντας πλέον ότι οι απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» έχουν… οκταψήφιο.

Από την άλλη ο Μπιορν Ένγκελς επιμένουν στο Βέλγιο ότι ψάχνεται στην Αγγλία. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε 7 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μπριζ. Οπότε, αντιλαμβάνεστε ότι για να πωληθεί σε αγγλική ομάδα ή άλλο κλαμπ του εξωτερικό, θα πρέπει να έρθει πρόταση άνω των 10εκ. ευρώ. Δεν πρόκειται λοιπόν για μία εύκολη περίπτωση, όσο κι αν υπάρχει μία τσατίλα για την όλη στάση που κράτησε ο Ένγκελς στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Τέλος, ο Δημήτρης Νικολάου που βρίσκεται πλέον στη μανατζερική στέγη του περιβόητου Φάλι Ραμαντάνι, έχει ένα καλό όνομα σε Γερμανία και Αγγλία. Μάλιστα, φημολογείται ότι κάποιες πρώτες διερευνητικές κρούσεις προς τον Ολυμπιακό έχουν γίνει. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους είναι ανοικτοί στο να δεχτούν οποιαδήποτε πρόταση για τον νεαρό στόπερ.