Δύο κρίσιμα γκολ ο Χασάν, χωρίς να είναι στο 100%

Ο Αχμέντ Χασάν με τα τέρματα κόντρα σε Ατρόμητο και Λαμία έχει κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τον δανεισμό του από την Μπράγκα. Ακόμα βρίσκεται στο 70%.

Δύο κρίσιμα γκολ ο Χασάν, χωρίς να είναι στο 100%

Ο Αχμέντ Χασάν που στο άκουσμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό δέχτηκε σκληρή κριτική πριν καλά-καλά ξαναφορέσει ερυθρόλευκα, έχει ξελασπώσει ήδη δύο φορές τους «ερυθρόλευκους».

Ναι μεν με τη βοήθεια του «μαέστρου» Βαλμπουενά, αλλά αν δεν έβαζε σωστά το κεφάλι του στο Περιστέρι και με την Λαμία, τότε θα γινόταν μία διαφορετική συζήτηση τώρα. Ούτε θα γίνονταν αφιερώματα για τις ασίστ του Γάλλου, ούτε για το γεγονός ότι ο Χασάν έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί δανεικός από την Μπράγκα έως το καλοκαίρι.

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Αιγύπτιος σκοράρει ενώ ψάχνει παράλληλα τα πατήματά του. Δεν είναι ακόμα στο 100%. Πληροφορίες από τον Ρέντη αναφέρουν ότι πλησιάζει το 70%. Τόσο στο Περιστέρι, όσο και προχθές στον προημιτελικό του Κυπέλλου, ο Χασάν είχε κάποια διαστήματα που ήταν άφαντος.

Είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς τώρα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να αποκτάει αγωνιστικό ρυθμό. Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να ακούσει το όνομά του ρυθμικά από την εξέδρα χάρη στα δύο καθοριστικά τέρματα που πέτυχε.

Και μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Χασάν δεν μένει ελεύθερος τον Ιούνιο από την Μπράγκα. Προτού τον δώσει στον Ολυμπιακό δανεικό, η πορτογαλική ομάδα είχε φροντίσει να κάνει μία κίνηση – ματ για να μην τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι, δεσμεύοντάς τον με συμβόλαιο έως το 2022! Προφανώς, οι Πορτογάλοι μόνο με αυτή την προοπτική είχαν πει στον Χασάν ότι θα τον παραχωρούσαν δανεικό στους «ερυθρόλευκους».

Αυτή τη φορά στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό η οψιόν που μπήκε δεν είναι στα 4 εκ. ευρώ όπως το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μικρότερη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι στα 2,5 εκ. ευρώ. Αν ο Χασάν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, τότε ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν.