Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Σουντανί (pic)

Ο Χιλάλ Σουντανί υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και οι στιγμές που βιώνει δεν είναι καθόλου εύκολες, αλλά το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στον Ρέντη, στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Σουντανί (pic)

Μέσα σε 1,5 χρόνο η τύχη του γύρισε την πλάτη δύο φορές. Ο Χιλάλ Σουντανί υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και η σεζόν τελείωσε πρόωρα γι’ αυτόν.

Ο Αλγερινός είναι ο μεγάλος άτυχος για τον Ολυμπιακό, αφού αν και κατάφερε να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα τελικά τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Ο Σουντανί δεν είχε παίξει στα παιχνίδια του Champions League, αλλά με την απόδοση του όλο αυτόν τον καιρό υποχρέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς να παραδεχτεί πως είχε κάνει λάθος.

Από εδώ και πέρα έχει να ανέβει έναν Γολγοθά ο Σουντανί, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Ο 31χρονος άσος που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών βρέθηκε την Τρίτη στον Ρέντη, στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Οι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν θερμά στο προπονητήριο και τον ενθάρρυναν για τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά, ο Καφού ανάρτησε φωτογραφία μαζί του από τα αποδυτήρια στο αθλητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων».