Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Εμρέ Μορ μετά τον τραυματισμό του Σουντανί

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Εμρέ Μορ έχει μπροστά του την ευκαιρία να καλύψει το κενό του Χιλάλ Σουντανί και να καλύψει το μεγάλο κενό που δημιουργήθηκε.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Εμρέ Μορ μετά τον τραυματισμό του Σουντανί

Η ατυχία χτύπησε γι’ ακόμα μία φορά την πόρτα του Ολυμπιακού και για δεύτερη σε διάστημα 14 μηνών του Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός στο ματς με τον Ατρόμητο υπέστη και ρήξη πρόσθιου χιαστού κάτι που σημαίνει πως τελειώνει γι’ αυτόν η σεζόν.

Σουντανί... τέλος για φέτος - Ρήξη χιαστού

Ο τραυματισμός του προκαλεί σοβαρό πρόβλημα στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των αγώνων που έχει μπροστά του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Στο ρόστερ του υπάρχουν λύσεις για να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Σουντανί.

Μία από αυτές είναι ο Εμρέ Μορ, ο οποίος αποκτήθηκε στο φινάλε της χειμερινής περιόδου με τη μορφή του δανεισμού. Ο Τούρκος έχει τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και όλο το θέμα είναι να καταφέρει να βρει ρυθμό και τα πατήματα του.

Ήδη έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία και το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη στη ρεβάνς με την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο Ολυμπιακός έχασε έναν ποδοσφαιριστή που είχε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας, όμως, τώρα παρουσιάζεται μία τεράστια ευκαιρία στον Εμρέ Μορ να πάρει ρόλο και να δώσει τις απαντήσεις που θέλει.

Ο ίδιος όταν έφτασε στην Ελλάδα μίλησε για μία ευκαιρία να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία. Το δυσάρεστο γεγονός με τον Σουντανί του ανοίγει το δρόμο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και φυσικά να καλύψει το μεγάλο κενό του Αλγερινού.