Ολυμπιακός: Σουντανί... τέλος για φέτος - Ρήξη χιαστού

Ρήξη χιαστού είναι η διάγνωση για τον Σουντανί - Τέλος η σεζόν για τον Αλγερινό, ψάχνει λύση ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Σουντανί... τέλος για φέτος - Ρήξη χιαστού

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν για τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί. Ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Ατρόμητο αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός. Έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατο του δεξιού ποδιού. Φυσικά θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Σουντανί τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση. Δεν πάτησε καλά το πόδι του στο γήπεδο και στο 18’ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Αλγερινός τραυματίστηκε στο Περιστέρι και στον Ολυμπιακό υπάρχει έντονη ανησυχία για έναν ποδοσφαιριστή που είναι απαραίτητος.

H επίσημη ενημέρωση:

"Ο Χιλάλ Σουντανί θα υποβληθεί σε ​χειρουργική επέμβαση από το γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Θέο, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γκασπάρ προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Μπρούνο ακολούθησε το πρόγραμμα του".

Απελπισμένος Σουντανί: «Δυστυχώς, άσχημα νέα...»

Ο ποδοσφαιριστής έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ και αν τα χάσει το πρόβλημα είναι σοβαρό, διότι οι Πειραιώτες θα μείνουν μόνο με τον Ελ Αραμπί για την επίθεση καθώς δεν έχει δηλωθεί ο Χασάν.

Η πρώτη διάγνωση που έχει γίνει για τον Σουντανί έχει δείξει στροφική κάκωση στο γόνατο. Το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις και λίγο αργότερα έγραψε στα social media: «Δυστυχώς, άσχημα νέα σχετικά με τον τραυματισμό μου, θα επανέλθω ακόμη πιο δυνατός, ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας».