Παντελίδης: «Ήταν θέμα ποιότητας»

Ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην ποιότητα των Πειραιωτών ώστε να κάνουν την διαφορά στα δύσκολα. 

Παντελίδης: «Ήταν θέμα ποιότητας»

Στην πρώτη του τοποθέτηση για την αναμέτρηση, ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε: «Παρότι τα δεδομένα όταν άρχισε το ματς δεν ήταν υπέρ μας, έχοντας 6 απουσίες η ομάδα μας και 2 μέρες λιγότερες για να ξεκουραστούμε, παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, με αρκετή προσήλωση στο τακτικό κομμάτι και με παιδιά με αρκετή ενέργεια.

Μαρτίνς: «Περήφανος για τους παίκτες, αδικαιολόγητος ο διαιτητής»

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βρήκε περισσότερες φορές τον τρόπο να μας απειλήσει. Στο δεύτερο μέρος νομίζω λιγότερο. Όμως, αν βρει μία φάση με την ποιότητα που έχει μπορεί να τελειώσει το ματς.

Δεν γίνεται να μην δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα. Θεωρώ ότι κάτι θα μπορούσαμε να πάρουμε. Βρισκόμαστε σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι ήμασταν. Αν συνεχίσουμε με αυτή τη διάθεση, νομίζω θα πετύχουμε το στόχο μας».

-Προσπαθήσατε, αλλά πάλι ηττηθήκατε με ένα γκολ, όπως και με την ΑΕΚ.

«Από ’δω και πέρα μόλις πηγαίνει στο 89’ το παιχνίδι, θα το λήγουμε (γέλια)!. Είμαστε μία ομάδα που έχει κερδίσει και στο τέλος. Είμαστε μία ομάδα που παλεύουμε έως το τέλος. Αυτό θα συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά ποιότητας αντιπάλου. Δεν είναι εύκολο παρόλο που ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες για αρκετά μεγάλο διάστημα. Εμείς δεν είχαμε τις λύσεις για να αμυνθεί περισσότερο. Αν το κάναμε αυτό, ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα για εμάς».

-Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι «τελικός» για τη μάχη των πλέι οφ;

«Πρώτα απ’ όλα έχουμε ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Το πολύ σημαντικό για μία ομάδα είναι να υπάρχει πρόοδος. Ξεκινώντας από το ματς με τον Πανιώνιο και ήταν το χειρότερο ματς που έχω δει από την ομάδα μου, βλέπω μία βελτίωση. Το είδαμε στην ΑΕΚ, το είδαμε και με τον Αρη. Σήμερα παρουσιάσαμε μία ανάλογη εικόνα παρόλο που είχαμε 6-7 διαφορετικούς παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την πρόοδο και αυτό είπα στα αποδυτήρια».

-Για τον Ρισβάνη υπάρχει κάποια εικόνα για το αν θα επιστρέψει στο Κύπελλο;

«Είναι δύσκολο για τον Άρη. Για τον ΟΦΗ θα δούμε».

-Για τον Ντε Πο που αποχώρησε τραυματίας, έχετε καμιά εικόνα;

«Έχει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, θα τον εξετάσουν οι γιατροί και θα μας πουν».