Ολυμπιακός: Όπως με τη Ξάνθη και στο Περιστέρι

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην ετοιμάζει εκπλήξεις.

Ολυμπιακός: Όπως με τη Ξάνθη και στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο δοκιμάζεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός που θέλει να κάνει ακόμα ένα διπλό και παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πριν την Τούμπα, άλλωστε αυτό είναι το τελευταίο δύσκολο παιχνίδι που έχει μπροστά της η ομάδα του Πειραιά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο

Για τους Πειραιώτες πάντοτε τα παιχνίδια στα Δυτικά προάστια με αντίπαλο τον Ατρόμητο έκρυβαν παγίδες και δεν ήταν ποτέ εύκολες υποθέσεις. Μη ξεχνάμε πως πέρσι ο «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη στο Περιστέρι με γκολ του Βούκοβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακόμη κι αν ο Ατρόμητος δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς δεν θα είναι απλή υπόθεση. Για τους Περιστεριώτες είναι ένα έξτρα κίνητρο για να πάρουν κάτι από ένα ματς με τους Πειραιώτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του στη διάθεση του.

Σοβαρά προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος ωστόσο δεν σκοπεύει να προχωρήσει και σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο 49χρονος κόουτς έχει αναμένεται να εμπιστευτεί την ενδεκάδα που παρέταξε κατά της Ξάνθης την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει πως ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τσιμίκα, Ομάρ στα δύο άκρα της άμυνας. Σεμέδο και Μπα αναμένεται να συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε είναι τα φαβορί για τα χαφ. Στα άκρα της επίθεσης τον πρώτο λόγο τον έχουν οι Μασούρας, Βαλμπουενά, ενώ οι άλλες δύο θέσεις πηγαίνουν σε Σουντανί και Ελ Αραμπί. Εκείνο που ζητάει ο Πορτογάλος κόουτς από τους ποδοσφαιριστές του είναι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο το ίδιο δυνατά όπως και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια.