Στον Ολυμπιακό έχουν προετοιμαστεί για… ξύλο στο Περιστέρι

Ο Μαρτίνς έγινε σοφότερος από την περσινή επίσκεψη του Ολυμπιακού στα δυτικά προάστια για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Ενήμεροι στο ποδοσφαιρικό τμήμα για τις διαθέσεις των Περιστεριωτών και το μπλόκο που θα επιχειρήσει να στήσει για να μην χάσει από τους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό έχουν προετοιμαστεί για… ξύλο στο Περιστέρι

Δεν υπάρχει ομάδα στη Super League που δεν θέλει να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι φυσικά εν γνώσει του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του. Απλώς, κάθε ομάδα χρησιμοποιεί τα «όπλα» της για να αναχαιτίσει τις επιθετικές προσπάθειες των «ερυθρολεύκων».

Η Ξάνθη έπαιξε φουλ άμυνα και δεν ξεμυτούσε από τη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να πάρει το 0-0. Ο Πανιώνιος υπνώτισε τους Πειραιώτες και χτύπησε σε ένα χρονικό σημείο που θεωρούσαν οι Πειραιώτες ότι είχαν «κλειδωμένο» το ματς, «κλέβοντας» τελικά τον βαθμό (1-1).

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο

Με τον Βόλο ναι μεν είχε το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί, αλλά έπεσε και πολύ ξύλο για να έρθει το 0-0. Στον Ρέντη θεωρούν ότι με… ξύλο θα επιχειρήσει και ο Ατρόμητος να κόψει βαθμούς αύριο από τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους περίοδο και για να στήσουν μπλόκο στους παίκτες του Μαρτίνς, θα αναγκαστούν να βγάλουν ένα πιο… δυναμικό πρόσωπο στο χορτάρι.

Στον Ρέντη λοιπόν είναι ενήμεροι για τις διαθέσεις του Ατρομήτου και για αυτό το λόγο ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τους παίκτες του να είναι «soft» στην πνευματική και σωματική τους παρουσία στο χορτάρι.

ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Μαρτίνς έχει δει δύο διαφορετικά πρόσωπα του Ατρομήτου. Το πολύ σκληρό στο Περιστέρι και το πιο… λάιτ μακριά από τα δυτικά προάστια. Πέρσι στο ματς του Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος μπήκε να παίξει ποδόσφαιρο, είχε αυτοματισμούς στο παιχνίδι του με κορυφαίο τον Μπρούνο, έφτασε στο σημείο να προηγηθεί με τον Κουλούρη και τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε με δυσκολία να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1.

Στο διπλό που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο Περιστέρι με το γκολ του Βούκοβιτς στις καθυστερήσεις, είχαν εκνευριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό με το γεγονός ότι ο διαιτητής Ευαγγέλου ήταν ανεκτικός με το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Ο Γιαννούλης είχε φτάσει σε σημείο να ρίξει αγκωνιά στον Ποντένσε και να μην τιμωρηθεί, ο Μπουσούλατζιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφού είχε ρίξει πρώτα αρκετό ξύλο στον Νάτχο, ενώ ο Φετφατζίδης είχε δεχτεί επίσης αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τον Σάκιτς που είχαν μείνει ατιμώρητα.

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-2: «Διπλό» τίτλου στο Περιστέρι

Το περσινό παιχνίδι στο Περιστέρι λοιπόν, έχει κάνει σοφότερο τον Μαρτίνς, καθώς διαπίστωσε ότι στο ματς του α’ γύρου ο Ατρόμητος δεν είχε δείξει τόσο σκληρό πρόσωπο στο Καραϊσκάκη. Αντιθέτως, στην έδρα του αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, επιστρατεύοντας μπόλικο ξύλο. Για αυτό το λόγο στον Ρέντη λένε και ξαναλένε ότι ο Ατρόμητος θα πάει το ματς πολύ στη δύναμη για να κόψει τον ρυθμό των Πειραιωτών και να αυξήσει τις πιθανότητές του για ένα θετικό αποτέλεσμα.