Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Μπλόκο και στα γκολ (highlights)

Εκτός από το μπλόκο της Αστυνομίας στους οπαδούς της ΑΕΛ έγινε μπλόκο και στα γκολ στο ματς Λαμία-ΑΕΛ 0-0.

Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Μπλόκο και στα γκολ (highlights)

Καιρό ψάχνουν μία νίκη που θα τους δώσει ώθηση στην κούρσα για τα πλέι οφ η Λαμία και η Λάρισα, αλλά δεν τη βρίσκουν (0-0).

Από τη μια η ομάδα της Φθιώτιδας μετρά έξι παιχνίδια δίχως να πανηγυρίσει τρίποντο, από την άλλη η Λάρισα δεν έχει κερδίσει στα επτά τελευταία ματς και αμφότερες απέτυχαν να κάνουν το επιθυμητό άλμα προς την ζώνη των πλέι οφ.

Κούγιας: «Παπαδόπουλε, νομίζεις ότι δεν ξέρουμε μπάλα;»

Γεγονός είναι πως το πάλεψαν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά η επιθετική δυστοκία που χαρακτηρίζει εσχάτως τις προσπάθειές τους έκρινε και την μεταξύ τους συνάντηση αφήνοντάς τους στο μηδέν.

Η Λαμία δεν έχει βάλει γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Η ΑΕΛ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη και η μεταξύ τους λευκή ισοπαλία που έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων.

Ο διαιτητής Παπαδόπουλος στο 73' έδωσε πέναλτι για την ΑΕΛ, αλλά με υπόδειξη του VAR άλλαξε την απόφασή του καθώς η ανατροπή του Μπέρτου είχε γίνει εκτός περιοχής.

Μπλόκο της αστυνομίας σε οπαδούς της ΑΕΛ (vids, pics)

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΕΑΚ Λαμίας
Λαμία - ΑΕΛ 0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Kάρτες: Μπιανκόνι, Μπεχαράνο - Ζίζιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Αλί Γκαζάλ

Συνθέσεις

Λαμία (Mάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Τιρόνε (79‘ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Βινίσιους (62’ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

Tα Highlights του αγώνα