Στην κορυφή με «πεντάρα» η Κ15 του Ολυμπιακού

Η Κ15 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 5-0 του ΟΦΗ και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω της τον Παναθηναϊκό.

Στην κορυφή με «πεντάρα» η Κ15 του Ολυμπιακού

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ15 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του ΟΦΗ. Πρόκειται για το ματς της 9ης αγωνιστικής, το οποίο είχε διακοπεί λόγω βροχόπτωσης στο 10’ κι ενώ οι Πειραιώτες είχαν προλάβει να προηγηθούν με 1-0 με γκολ του Παπακανέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 5-0 τον Κρητικών σε ένα ματς που ήταν το τελευταίο του Νίκου Τοπολιάτη στην τεχνική ηγεσία της Κ15. Οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή την επιτυχία τους πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω τους τον Παναθηναϊκό.

Ο Μοίρας στο 60’ έκανε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Φίλος «κλείδωσε» το τρίποντο. Με τέρμα του Κωστούλα διαμορφώθηκε το 4-0 για να έρθει και πάλι ο Μοίρας στο 75ο λεπτό και να κάνει το τελικό 5-0.

Η νίκη έφερε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση με 32 βαθμούς μετά από 14 αγωνιστικές, στο +2 από τον Παναθηναϊκό που έπεται.

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Έξαρχος, Νίνος, Χουρδάκης (Καλυμνιός 70’), Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Γατόπουλος (Παπακανέλλος 60’), Βλέτσας (Ρούτσι 40’), Μοίρας, Μαυρόπουλος (Διαμαντόπουλος 60’), Αθανασίου (Αρσενίδης 65’).