Μεγάλη νίκη της Κ17 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Η Κ17 του Ολυμπιακού συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας της ΑΕΚ.

Μεγάλη νίκη της Κ17 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ

Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Super League συνέχισε η Κ17 του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 3-1 της ΑΕΚ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πέρασε νικηφόρα από το Γαλάτσι αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά της από τον δεύτερο της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Κατσογιάννης μετά από ασίστ του Γιαλεδάκη, το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε στο 0-2, αφού το τέρμα του Σταμούλη στο 33ο λεπτό, έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφορά. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο 52’ μετά από προσπάθεια του Μιχόπουλου, ωστόσο η απάντηση ήρθε άμεσα από τους Πειραιώτες, με τον Λιοφάγο και τον Συρμή να συνεργάζονται στο 58’ για να πετύχει ο δεύτερος το 1-3 στο 58’.

Οι «ερυθρόλευκοι», που αφιέρωσαν τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, ανέβηκαν στους 50 βαθμούς και με ματς περισσότερο, βρίσκονται στο +16 από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γραμματικάκης, Φρέρης (Σταυρόπουλος 72’), Λιοφάγος, Γιαλεδάκης, Κατσογιάννης, Ντόη (Χρήστου 72’), Σπυριδάκης (Λύγκας 82’), Πάστρας, Σταμούλης, Συρμής (Κασέμι 72’), Κίτσος (Ποιμενίδης 82’).