ΑΕΛ: «Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών θα προκαλέσουν επεισόδια στη Λαμία»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έστειλε επιστολή στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας με την οποία ενημερώνει για τις πληροφορίες που έχει συλλέξει για το ματς με τη Λαμία.

ΑΕΛ: «Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών θα προκαλέσουν επεισόδια στη Λαμία»

Στη Λαμία δοκιμάζεται το Σάββατο η ΑΕΛ με την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας για λόγους ασφαλείας να απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των «βυσσινί».

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο θα έχουν ανοιχτή θύρα για τους φιλοξενούμενους και η Λάρισα έστειλε επιστολή στον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας με την οποία τον ενημερώνει ότι έχει πληροφορίες πως θα προκληθούν επεισόδια στο ΔΑΚ Λαμίας.

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποεί σημερινή επιστολή της προς όλους τους εμπλεκόμενους του αυριανού αγώνα Λαμία – ΑΕΛ: Προς: Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος – Διευθυντή Αστυνομίας Φθιώτιδος

Κοιν: 1. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

  1. Πρόεδρο και ΔΣ της ΠΑΕ Λαμίας
  2. Συνεταιρισμό Super League 1 – Διεύθυνση Ασφαλείας

Αξιότιμοι Κύριοι,

Περιήλθαν σε γνώση μας βάσιμες πληροφορίες ότι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών σε συνεννόηση με Αλβανούς κακοποιούς της Λαμίας και με τους Αλβανούς οργανωμένους οπαδούς του Αιγάλεω, οι ίδιοι που έκαναν την εμφάνιση τους την προηγούμενη Κυριακή στο παιχνίδι Νίκης Βόλου – Αιγάλεω, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η ΠΑΕ Λαμία για εισπρακτικούς λόγους διαθέτει σε μεμονωμένους οπαδούς των φιλοξενουμένων ομάδων συγκεκριμένο χώρο, θα έρθουν αύριο στη Λαμία, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι βραδινό κι έτσι θα μπορούν να διαφύγουν πιο εύκολα, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν εκτεταμένα επεισόδια τόσο έξω από το γήπεδο καταστρέφοντας της περιουσίες των πολιτών της Λαμίας, όσο και εντός του γηπέδου, σπάζοντας καθίσματα, ανάβοντας πυρσούς, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες με σκοπό την τιμωρία της ομάδος μας, τόσο με βαρύτατα χρηματικά πρόστιμα όσο και με τιμωρία της έδρας μας, ενόψει και των αγώνων με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης που είμαστε γηπεδούχοι, από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθεί και το μέλλον της ομάδος μας.

Τους επικίνδυνους αυτούς αλήτες – κακοποιούς τους έχουμε εκδιώξει από το γήπεδο μας και το σχέδιο τους είναι να εμφανιστούν στα εκτός έδρας παιχνίδια μας με τη Λαμία και τον ΝΠΣ Βόλο, όπου οι ιδιοκτήτες των τοπικών ομάδων επιτρέπουν την είσοδο ακόμη και δήθεν μεμονωμένων οπαδών για εισπρακτικούς λόγους.

Εν όψει των ως άνω κ. Διευθυντά σας ενημερωθούμε για τα βρώμικα σχέδια των συγκεκριμένων κακοποιών και σας καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνο, ώστε να μην επιτρέψετε την είσοδο ούτε ενός εξ αυτών των αλητών, οι οποίοι δεν έχουν κανένα σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, παρά μόνο να καταστρέψουν και να δημιουργήσουν επικίνδυνα επεισόδια.

Στη διάθεσή σας».