Ραντζέλοβιτς: Η ενέργεια, τα λάθη και η εμπιστοσύνη που αξίζει

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία είχε τις καλές του στιγμές, είχε τα λάθη του, αλλά θέλει και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ραντζέλοβιτς: Η ενέργεια, τα λάθη και η εμπιστοσύνη που αξίζει

Το παιχνίδι με τη Λαμία έχει ήδη ξεχαστεί από τους περισσότερους, όμως, είναι ένα ματς από το οποίο υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Αρκετοί ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας δεν θα βρουν πολλές ευκαιρίες από εδώ και στο εξής για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος στο ματς με τη Λαμία ήταν η πρώτη αλλαγή που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Στο 55’ έβγαλε τον Σέρβο για να περάσει στη θέση του τον Εμρέ Μορ. Ο νεαρός Σέρβος έχει τον ενθουσιασμό να παίξει στον Ολυμπιακό και έχει αρκετά καλά στοιχεία.

Έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν το οποίο ανάγκασε και τον Μαρτίνς να τον βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα. Από ‘κει και πέρα άρχισε να… χάνεται και ευθύνη είχε και ο ίδιος. Βέβαια, κάποια πράγματα είναι και λογικό να συμβαίνουν, διότι πρόκειται για ένα νέο παιδί που θα πρέπει να μάθει πειθαρχεί στην τακτική της ομάδας.

Με τη Λαμία ο Ραντζέλοβιτς δεν ήταν κακός. Στο ξεκίνημα του αγώνα έχει τη φάση που κόβεται λανθασμένα ως οφσάιντ και στην οποία έχει μπει μόνος από δεξιά στην περιοχή. Έχει το καλό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή που ανάγκασε τον Θεοδωρόπουλο να εκτιναχτεί στο δεξί του «παραθυράκι» για να διώξει. Είναι μέσα σε ακόμα 2-3 επιθέσεις του Ολυμπιακού και γενικά συμμετέχει στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να βγει έχει τη φάση που παίρνει το… ριμπάουντ από το σουτ του Καμαρά, αλλά σουτάρει άουτ και με τον Τοροσίδη να ωρύεται γιατί δεν του γύρισε τη μπάλα. Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά του στρώθηκε καλά η μπάλα και σούταρε.

Με τα καλά του και τα άσχημα του ο Ραντζέλοβιτς έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, όμως ο Μαρτίνς επιλέγει να τον βγάλει. Ο 22χρονος εξτρέμ σαφώς και θέλει μία ειδική μεταχείριση για να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα και για να προσαρμοστεί στο παιχνίδι. Από την άλλη έχει ταλέντο, έχει ενέργεια, είναι παίκτης που το δείχνει πως θέλει να παίξει και δεν χάνεται στα παιχνίδια. Ακόμη έχει δρόμο μπροστά του, όμως, θέλει να νιώσει πως έχει και την ανάλογη εμπιστοσύνη για να προχωρήσει.