Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Μπρίαν Ραμπέγιο!

Παίκτης του Ατρόμητου είναι και με τη βούλα ο Μπρίαν Ραμπέγιο. Ο Χιλιανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περιστεριώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Μπρίαν Ραμπέγιο!

Ο Μπρίαν Ραμπέγιο από σήμερα (5/2) ανήκει και τυπικά στον Ατρόμητο. Ο Χιλιανός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την περιστεριώτικη ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Μπρίαν Ραμπέγιο (Bryan Rabello)!

Ο Χιλιανός επιθετικός χαφ αποτελεί μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα αφού σε ηλικία 25 ετών έχει μέχρι στιγμής σε Χιλή, Ισπανία, Ελβετία και Μεξικό 218 συμμετοχές με 16 γκολ και 25 ασίστ ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Ραμπέγιο μπορεί να αγωνιστεί κυρίως ως επιτελικός μέσος αλλά και ως εξτρέμ και στις δυο πλευρές.

Ο 25χρονος Χιλιανός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου. Τις προηγούμενες δυο μέρες πέρασε με επιτυχία ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μπρίαν Ραμπέγιο προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ατρόμητο και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να επιτύχουμε όσα θέλουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες της ομάδας που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ευρώπη κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα μου.

Γνωρίζω καλά ότι ο Ατρόμητος συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις συχνά τα τελευταία χρόνια ενώ είναι μια ομάδα που δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να δουλέψουν όπως πρέπει με εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες ώστε στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας την επίτευξη των στόχων».