Νέο πλήγμα για ΠΑΟΚ: Νυστέρι στον Κρέσπο!

Την πόρτα του χειρουργείου θα αναγκαστεί να περάσει ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Νέο πλήγμα για ΠΑΟΚ: Νυστέρι στον Κρέσπο!

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον τένοντα του ορθού μηριαίου που αντιμετωπίζει.

ΠΑΟΚ: Φόβοι για μακροχρόνια απουσία Κρέσπο

Ο Ισπανός αμυντικός εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα Ραμόν Κουγκάτ και η απόφαση για το νυστέρι πάρθηκε μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα της συντηρητικής θεραπείας.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.»