Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ανάγκασε τον Μαρτίνς να παραδεχτεί το λάθος

Ο Χιλάλ Σουντανί που έχει καταφέρει να γίνει απαραίτητος στον Ολυμπιακό και να αναγκάσει τον Πέδρο Μαρτίνς να παραδεχτεί το λάθος του.

Ολυμπιακός: Ο Σουντανί ανάγκασε τον Μαρτίνς να παραδεχτεί το λάθος

Ο Ελ Αραμπί με τον Βαλμπουενά όταν είναι στα καλά τους παίρνουν από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδηγούν με ασφάλεια σε νίκες. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές που κάνουν τα πάντα στο γήπεδο. Δεν είναι, όμως, οι μοναδικοί που έχουν σημαντικό ρόλο και είναι καθοριστικοί για την ομάδα του Πειραιά.

Θα σταθούμε και στον Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος έχει βάλει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ξάνθη. Δεν είναι το γκολ του Αλγερινού αυτό που κάνει τη διαφορά και τον κάνει ξεχωριστό. Είναι όλος ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται και το πάθος που βγάζει στο χορτάρι.

Μαρτίνς: «Μόνος σίγουρος στην ευρωπαϊκή λίστα ο Σουντανί»

Τον βλέπαμε με το σκορ στο 3-1 να κυνηγάει σαν… σκύλος τις φάσεις και να «τρελαίνεται» όταν έχανε τη μπάλα. Βγάζει τρομερό πάθος ο Σουντανί στο γήπεδο και τα δίνει όλα για την ομάδα. Είναι ποδοσφαιριστής που καταθέτει τη ψυχή του και αποδεικνύεται πως είναι ένας ακόμα σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα για τον Ολυμπιακό.

Ο Σουντανί με τη Ξάνθη έχει κυνηγήσει όλες τις φάσεις έχει βγάλει ψυχή και πάθος, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ακολουθεί κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή του. Είναι πειθαρχημένος και αφοσιωμένος στο πλάνο του προπονητή.

Στα συν του Αλγερινού άσου προσθέστε πως στο ξεκίνημα της σεζόν πέρασε μεγάλη απογοήτευση με την απόφαση του Μαρτίνς να τον αποκλείσει από την ευρωπαϊκή λίστα. Παρόλα αυτά εκεί έδειξε το χαρακτήρα του και εκεί έδειξε ποιος είναι πραγματικά. Δεν άφησε την απογοήτευση να τον πάρει από κάτω και να τον παρασύρει. Δούλεψε και έγινε απαραίτητος για την ομάδα του. Δικαίως ο Πέδρο Μαρτίνς τον βάζει στη λίστα για τα ματς με την Άρσεναλ, αφού τον ανάγκασε να παραδεχτεί το λάθος του. Για να είμαστε και σωστοί βέβαια τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, αλλά ο κόουτς κατάλαβε πολύ καλά πως αξίζει να πάρει θέση στην ευρωπαϊκή λίστα.

Το μοναδικό του μελανό σημείο είναι πως πολλές φορές λόγω της μεγάλης έντασης με την οποία ζει τα παιχνίδια χάνει ευκαιρίες που δεν χάνονται. Του συνέβη πολλές φορές και στο ματς με τη Ξάνθη, ενώ του έχει συμβεί και στο παρελθόν. Κατά τα άλλα είναι ένας ποδοσφαιριστής απαραίτητος για το επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Ένας παίκτης που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και αποδεικνύεται σημαντικός για τους Πειραιώτες.