Εκτός συνάντησης ο Αυγενάκης, με Γεραπετρίτη στη Νιόν

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα εκπροσωπήσει την ελληνική Κυβέρνηση στη συνάντηση με την UEFA, ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα ταξιδέψει στη Νιόν.

Εκτός συνάντησης ο Αυγενάκης, με Γεραπετρίτη στη Νιόν

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ελληνικό κλιμάκιο θα μεταβεί στην έδρα της UEFA όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην οποία το παρών θα δώσει και η FIFA. Σκοπός της συνάντησης είναι να ληφθούν μέτρα προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την ελληνική Κυβέρνηση σε αυτή τη συνάντηση θα την εκπροσωπήσει ο Γιώργος Γεραπετρίτης και όχι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Πρόκειται για το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη και καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στο ΕΚΠΑ, ενώ είναι και Υπουργός Επικρατείας.

Η απόφαση του Πρωθυπουργού να αφήσει εκτός από τη συγκεκριμένη συνάντηση τον Λευτέρη Αυγενάκη σαφώς και είναι ένα σοβαρό θέμα. Παραμένει πάντως στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, όμως, όλα δείχνουν πως δεν θα ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Σε αυτή τη συνάντηση στόχος είναι να συνταχθεί ένα μνημόνιο προκειμένου να γίνει επανεκκίνηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Κυβέρνηση δείχνει διάθεση να βρει λύση προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.