Η επαφή και η επιστροφή του Μανθάτη στον Ολυμπιακό

Ο 20χρονος εξτρέμ τα είπε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τι έλεγε σε συμπαίκτες του μετά το ματς της Κυριακής στα Γιάννενα.

Η επαφή και η επιστροφή του Μανθάτη στον Ολυμπιακό

«Ξεσκονίζει» τους δανεικούς του ο Ολυμπιακός για να καταλήξει σε εκείνους που θα στελεχώσουν την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θέλει ποδοσφαιριστές που θα το λέει η καρδούλα τους να σηκώσουν την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν, αλλά αγωνίζονται με τη μορφή του δανεισμούς σε άλλους συλλόγους.

Παιδιά από την Ακαδημία, τα οποία πονάνε την ομάδα και την ξέρουν καλά. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής ο 20χρονος εξτρέμ δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Σε γενικές γραμμές, όμως, έχει κάνει μία γεμάτη χρονιά με 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 στο Κύπελλο ενώ έχει στο ενεργητικό του τρεις ασίστ. Είναι ένα παιδί που πήρε πολύ χρόνο από τον Γιάννη Πετράκη στα Γιάννενα και ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού.

Ο δανεισμός του στην ομάδα των Ιωαννίνων λήγει στο τέλος Ιουνίου και επιστρέφει στο μεγάλο Λιμάνι. Ο Μανθάτης θα γυρίσει στους Πειραιώτες και θα ταξιδέψει κανονικά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Ζέεφελντ. Στο περιθώριο της κυριακάτικης αναμέτρησης ο νεαρός άσος είχε την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο πρόσωπο του οποίου υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση. Οι Πειραιώτες θα πάρουν πίσω τον Μανθάτη και φυσικά ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Έλληνα εξτρέμ. Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται για να στελεχώσει τη νέα ομάδα.

Και ο ίδιος σε φίλους και συμπαίκτες στα Γιάννενα έλεγε: «Γυρίζω στον Ολυμπιακό».