ΠΑΟΚ: Καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για Σουλούκου...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με νέα ανακοίνωσή της τονίζει ότι θα κάνει καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για συνάντηση παραγόντων του Ολυμπιακού με μέλος της ΕΕΑ

ΠΑΟΚ: Καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για Σουλούκου...

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την υπόθεση της εισήγησης της Επιτροπή του Επαγγελματικού Αθλητισμού, που αφορά τον υποβιβασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στις 20.01 στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ. Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ. Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ. Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».

Ο ΠΑΟΚ ζητά άμεσα το σκεπτικό της ΕΕΑ

Τροπολογία - έκτρωμα: Μετά τη Βουλή... τι;

Ψηφίστηκε η τροπολογία-έκτρωμα για ΠΑΟΚ & Ξάνθη / Δεν υποβιβάζονται / Μόνο ο Σαμαράς δεν ψήφισε