Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις Ποντένσε, Κούτρη, Μπενζιά και τα δύο ερωτηματικά

Ντανιέλ Ποντένσε, Λεονάρντο Κούτρης και Γιασίν Μπενζιά «πέταξαν» γι’ άλλες πολιτείες, ενώ είναι πιθανό να γίνουν κι άλλες αλλαγές στον Ολυμπιακό έως την Παρασκευή.

Ολυμπιακός: Οι αποχωρήσεις Ποντένσε, Κούτρη, Μπενζιά και τα δύο ερωτηματικά

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου φθάνει στο φινάλε της. Μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνεται οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να κάνουν αλλαγές στο ρόστερ τους. Μπορούν να προχωρήσουν σε προσθήκες και αποχωρήσεις. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρωί την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο μετά από έξι μήνες.

Στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», ωστόσο θα γίνουν κι άλλες αλλαγές και συγκεκριμένα έχουμε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι στην Αγγλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη Γουλβς. Με τους «λύκους» υπάρχει οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού και ίσως εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Λεονάρντο Κούτρης από την πλευρά του έχει «πετάξει» για τη Μαγιόρκα εκεί όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο διεθνής μπακ θα παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού στους Ισπανούς και ο ίδιος ελπίζει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει.

Με τον Γιασίν Μπενζιά βρέθηκε η φόρμουλα και ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Ντιζόν τα βρήκε με τη Λιλ και γίνεται διακοπή του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό για να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Πρόβλημα για τη μεταγραφή του ήταν η σύζυγος του, η οποία δεν ήθελε να φύγει από την Αθήνα.

Μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε κι άλλες αλλαγές στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Μιγκέλ Γκερέρο δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής και τώρα με την άφιξη του Αχμέντ Χασάν δύσκολα θα πάρει παιχνίδια. Για τον Ισπανό επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πατρίδας του και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Υπό παραχώρηση είναι και ο Γιασίν Μεριά για τον οποίο στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει η πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο. Έχουν απορριφθεί προτάσεις για τον Τυνήσιο στόπερ, όμως, είναι προφανές πως δεν υπολογίζεται. Ίσως και με αυτόν να έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Επίσημο: Ο Χασάν και πάλι στον Ολυμπιακό

Στην Αγγλία για ιατρικά και το μήνυμα του Ποντένσε

Ολυμπιακός: Οριστικά στη Μαγιόρκα ο Κούτρης

«Εντός 48 ωρών στη Ντιζόν ο Μπενζιά»

Ο Μεριά για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: Δυο «εάν» κι ένα «θα»