O «Παπά-ΠΑΟΚ» ξιφούλκησε κατά της Αθήνας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» (vid)

Ο πάτερ Χρήστος ή αλλιώς «Παπά-ΠΑΟΚ», μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τις εξελίξεις γύρω από την τιμωρία της ομάδας του και τα έβαλε με την Αθήνα!

O «Παπά-ΠΑΟΚ» ξιφούλκησε κατά της Αθήνας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» (vid)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο πάτερ Χρήστος ή αλλιώς «Παπά-ΠΑΟΚ», για τις εξελίξεις γύρω από την τιμωρία της ομάδας του και τα έβαλε με την Αθήνα!

«Πρέπει να το σκεφτούμε χίλιες και μία φορές. Θα ξαναφέρουν την κοινωνία σε αντιπαραθέσεις. Είναι απαράδεκτο από όλες τις πλευρές. Να βάλουμε φωτιά και να ρίξουμε και λάδι πάνω στη φωτιά. Η Αθήνα πρέπει να το σκεφτεί χίλιες φορές. Έκανε ατοπήματα αυτές τις μέρες χοντρά. Φαίνονται ότι τα έκανε. Δεν μπορεί να πείσει τον κόσμο πως δεν είχε καλές προθέσεις» είπε μεταξύ άλλων ο πάτερ Χρήστος.

Μάλιστα ρωτήθηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη εάν υπάρχει σχέδιο της Αθήνας να ρίξει τη Θεσσαλονίκη και απάντησε «Μόλις μια ομάδα πατάει την κορυφή της βαθμολογίας και αμέσως εκείνη την ώρα εμφανίζεται το θέμα. Τι θέλετε να σκεφτώ; Φτάνει. Φτάνει. Να παίξουμε τα πλέι οφ και μετά να δικάσουμε ή να μην δικάσουμε».