Κούγιας για τροπολογία-έκτρωμα: «Πουλάω την ΑΕΛ, κι ας μου αφαιρέσουν 5 βαθμούς»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας εξέφρασε την αντίθεσή του για την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή με προσωπική του δήλωση. Μάλιστα περιμένει όπως είπε την αντίδραση των άλλων ανεξάρτητων ΠΑΕ!, ενώ τόνισε ειρωνικά ότι πουλάει την ΑΕΛ, κι ας του αφαιρέσουν 5 βαθμούς.

Κούγιας για τροπολογία-έκτρωμα: «Πουλάω την ΑΕΛ, κι ας μου αφαιρέσουν 5 βαθμούς»

Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή με προσωπική του δήλωση. Ο μεγαλομέτοχος τη ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός των άλλων είπε πως περιμένει την αντίδραση των άλλων ανεξάρτητων διοικήσεων, με πραγματικούς ιδιοκτήτες.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια

«Διάβασα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την τροπολογία της κυβέρνησης, όπου θεσπίζεται ότι σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας, αντί υποβιβασμού των ομάδων η τιμωρία θα είναι μείον 5 έως 10 βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Επειδή η ομάδα μου έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και έχω ανάγκη καμιά δεκαριά εκατομμύρια, κάνω ανοικτή πρόσκληση στους ιδιοκτήτες των μεγάλων ομάδων κ.κ. Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, εφόσον μπορούν να μου τα δώσουν μαύρα, ώστε να μην τα ανακαλύπτει ο οιοσδήποτε έλεγχος, όπως έκαναν οι πρώην ιδιοκτήτες της Ξάνθης Πανόπουλος, Συγγελίδης, να έρθουν αύριο να τους πουλήσω την ΑΕΛ και να συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το υπέροχο και καθαρό πρωτάθλημα, αφού πλέον και με το νόμο κινδυνεύουμε με αφαίρεση μόνο 5 βαθμών, για να μην διαταραχθεί η κοινωνική συνοχή, αφού εμείς στη Λάρισα άμα μας πιάσουν με την γίδα στην πλάτη στα πράσα, μπορούμε να κόψουμε την Ελλάδα στη μέση.

Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο, όπως είπε και χθες ο φίλος μου Μάκης Γκαγκάτσης.

ΥΓ. Περιμένω την αντίδραση των ανεξαρτήτων ΠΑΕ, με πραγματικούς ιδιοκτήτες, ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Λαμία, ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Πανιώνιος».