Στο νομοσχέδιο για το «επίδομα γέννησης» η τροπολογία για τους ΠΑΟΚ, Ξάνθη!

Με νομοσχέδιο για το «επίδομα γέννησης» αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή η τροπολογία με την οποία θα αποφύγουν τον υποβιβασμό ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη

Στο νομοσχέδιο για το «επίδομα γέννησης» η τροπολογία για τους ΠΑΟΚ, Ξάνθη!

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (28/1) ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Αναμένεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει η κατάθεση της σχετικής διάταξης βάσει της οποίας θα αποφύγουν τον υποβιβασμό η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περιληφθεί η τροπολογία στη συζήτηση για το νομοσχέδιο της ημερήσιας διάταξης που έχει τον τίτλο «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις»

Δείτε την Ημερήσια Διάταξη της Ολομέλειας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΖ΄

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020
Ώρα 10.00΄

ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Επίδομα γέννησης και λοιπές διατάξεις».

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Μαρία - Αλεξάνδρα Κεφάλα και Θεανώ Φωτίου.

Σημείωση: Η Διάσκεψη των Προέδρων αποφάσισε στη συνεδρίαση της 23ης Ιανουαρίου 2020 τη συζήτηση του νομοσχεδίου σε μία (1) συνεδρίαση.