Φουλ για τελικό η Κ-17 του Ολυμπιακού

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται 2-0 της Ξάνθης στο Αγρίνιο και έχουν κάνει βήμα πρόκρισης στον τελικό του Final-4 της Super League.

Φουλ για τελικό η Κ-17 του Ολυμπιακού

Στο γήπεδο του Παναιτωλικού διεξάγεται ο ημιτελικός του Final-4 πρωταθλήματος της Super League. Η Κ-17 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Ξάνθη και στο ημίχρονο προηγείται 2-0 κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στον τελικό της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε στο 1’ ο Μουγιός κάνοντας ένα εξαιρετικό τελείωμα και περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ Γκάρα. Στη συνέχεια του αγώνα η Ξάνθη προσπάθησε να πιέσει τον Ολυμπιακό για να ισοφαρίσει, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν την αναμέτρηση και έλεγξαν το ματς. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό ο Μουγιός με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

ΞΑΝΘΗ (Κ. Μπεδρέλης): Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές, Θυμιάνης, Γράβας, Πασσαλής, Γκατζογιάς, Φάκης, Τσιλιγγίρης και Κακουλίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Θέος): Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουίδης, Γλυνός, Μούγιος, Νικόλης, Μπουλάρι, Φέκκας και Γεωργαντής.