Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Ανεβάστε τότε κατηγορία και Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, Παναχαϊκή!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Πουθενά αλλού. Σε κανένα άλλο κράτος δεν αλλάζει ο νόμος μέσα σε μια «νύχτα» για να σωθούν δυο ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Στην προκειμένη περίπτωση ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Γιατί δεν κάνατε το ίδιο με Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα και Παναχαϊκή;

Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης: Ανεβάστε τότε κατηγορία και Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, Παναχαϊκή!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα πως θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για να μην υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη!

Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που κάνει λόγο για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και η κυβέρνηση… έτρεξε αμέσως να προλάβει το «κακό».

Ποιο είναι το κακό στη χώρα που ζούμε; Μα φυσικά το νόμιμο. Όλοι μιλάμε για τη νομιμότητα αλλά στην πραγματικότητα αυτό που θέλουμε είναι να ισχύει για όλους τους άλλους, εκτός από εμάς!

«Θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο», «τελειώσατε», «ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ιστορία» κι άλλα τέτοια ωραία ακούμε από το βράδυ της Δευτέρας και όλες αυτές τις φωνές η κυβέρνηση με την απόφαση που πήρε να αλλάξει το νόμο, τους δικαιώνει.

Ουσιαστικά ο κ. Πέτσας μας είπε «παρανομήστε αλλά θα δούμε εάν θα σας τιμωρήσουμε».

Αλήθεια ρε παιδιά, γιατί κανένας δεν είπε το ίδιο όταν υποβιβάστηκε ο Ηρακλής; Θέλετε να πάμε ακόμη πιο πίσω; Η Παναχαϊκή και ο Φωστήρας που αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πριν από 15 περίπου χρόνια λόγω χρεών;

Το ίδιο και ο ΠΑΣ Γιάννινα σε μια δύσκολη περίοδο για τους Ηπειρώτες όπου επίσης… έπεσαν κατηγορία λόγω οφειλών και χρεών προς τρίτους.

Τότε λοιπόν δεν έκανε κανένας νομοθετική ρύθμιση για να μην υποβιβαστούν ο Φωστήρας, η Παναχαϊκή, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ηρακλής. Τότε ακούγαμε και διαβάζαμε «να ισχύσει ο νόμος. Ότι λέει ο νόμος». Κι αυτό είναι φυσικά έπρεπε να γίνει και τότε αλλά πρέπει να γίνει και τώρα.

Εάν υπάρχει ζήτημα με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη να υποβιβαστούν. Εάν δεν υπάρχει να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία.