Ολυμπιακός: Στον «αέρα» η μεταγραφή του Χασάν!

Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για τον Αχμέντ Χασάν, παρότι την Κυριακή (26/1) πέρασε κανονικά τις ιατρικές εξετάσεις.

Ολυμπιακός: Στον «αέρα» η μεταγραφή του Χασάν!

Μετά τον Ποντένσε και την εμπλοκή της μεταγραφής του στην Γουλβς, προκύπτει εμπλοκή και στην απόκτηση του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αιγύπτιος φορ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα η υπόθεσή του είναι στον «αέρα» χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει ο λόγος που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μια μεταγραφή που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έμοιαζε κλεισμένη. Άλλωστε, ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και δύο μέρες και μάλιστα την Κυριακή (26/1) πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο Αχμέντ Χασάν ταλαιπωρείται το τελευταίο τρίμηνο με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο. Και πάλι όμως, δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο λόγο έχει «κολλήσει» προς το παρόν το θέμα της μεταγραφής του και αν πρόκειται για το θέμα του τραυματισμού του ή όχι.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν όλα είναι ανοικτά και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι στο τέλος η μεταγραφή θα γίνει. Οπότε, είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων.