Κάποιοι ήξεραν εδώ και πέντε μήνες την αλήθεια για Μάριν

Όσοι είχαν διαβάσει την εφημερίδα το ΦΩΣ μόλις δύο ημέρες μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Κάποιοι ήξεραν εδώ και πέντε μήνες την αλήθεια για Μάριν

Κάποιοι από όσους νωρίτερα διάβασαν και έμαθαν από τον Αλέξη Βιρβίλη την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενδεχομένως να... έπεσαν από τα σύννεφα. Όχι οι αναγνώστες της εφημερίδα το ΦΩΣ καθώς ήταν οι πρώτοι και ουσιαστικά οι μοναδικοί που από τον περασμένο Νεοέμβριο γνώριζαν την αλήθεια.

«Στις 26 Νοεμβρίου τελείωσαν όλα για τον Ολυμπιακό», γράφει σήμερα ο Αλέξης Βιρβίλης όμως πριν από 5 μήνες, δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση στην Κέρκυρα, το ΦΩΣ κυκλοφορούσε με θέμα στην πρώτη σελίδα, το οποίο είχε τον τίτλο: «Μάριν, ο αυτοκαταστροφικός».

Το ρεπορτάζ ήταν και τότε του Αλέξη Βιρβίλη, ο οποίος άγραφε μεταξύ άλλων: «Από το ένα άκρο στο άλλο: Την Πρωταπριλιά είχε αφιερώσει στον Λεμονή το γκολ του με τον Πλατανιά (επειδή τον είχε βγάλει από τη «ναφθαλίνη» και οκτώ μήνες αργότερα συνέβη το περιστατικό στην Κέρκυρα».

Επίσης, στην πρώτη σελίδα υπήρχε η επισήμανση για τον Γερμανό που εδώ και μια πενταετία αλλάζει κάθε χρόνο ομάδες και πρωταθλήματα: «Κανένας στο Ρέντη δεν αμφισβητεί το ταλέντο του, Κανένας όμως δεν ξεχνάει ότι για λόγους συμπεριφορά ο Μπέντο τον είχε στείλει στην εξέδρα και στην ομάδα τον επανέφερε ο Τάκης τον περασμένο Απρίλιο. Εχει αδικήσει τον εαυτό του ο «Μέσι της Γερμανίας», σύμφωνα με όσα έχουν δηλώσει στο παρελθόν οι πρώην προπονητές του, Έμερι (Σεβίλλη), Μοντέλα (Φιορεντίνα) και Μαντιράλι (Τραμπζονσπόρ).